| Autor |
Zpráva |
Klarav
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2006 09:25
- Nahlásit
Tak se asi zblázním!
Včera jsem probděla celou noc. Moje 6 měsíční miminko Maďaráka mě vyděsilo k smrti . Dostal jakýsi záchvat, při kterém se nemohl nadechnout. Snažila jsem se mu nějak pomoci, ale netušila jsem vůbec, co mám dělat a jestli to pomáhá. Záchvat ustal, Benji usnul, ale já jsem měla oči vytřeštěné a srdce mi bušilo hrůzou při představě, že se to bude opakovat. Samozřejmě jsem ho hned druhý den sbalila a mazali jsme k vetovi. Následoval rentgen a jasná diagnóza - bronchitida .
Dostali jsme léky a utěšení, že je ještě malinký a že z toho MOŽNÁ vyroste....A co když ne?????? Za týden jdeme na kontrolu .
Co mám dělat, když to zase přijde? Veterinář říkal, že nic, že to zase odejde, ale já se na toho mého broučka nedokážu jen tak dívat, jak se úzkostně snaží nadechnout. Mám strach jít i do práce a nechat ho tam samotného...
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2006 09:29
- Nahlásit
Drž se. To bude dobrý. Špuntík se ti 100% uzdraví. Hlavně nepodléhat beznaději... Pac a pusu...
|
Nikka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2006 09:31
- Nahlásit
Neboj se vše bude o.k., bronchitida se dá neprosto v pohodě a bez jakývkoliv následků zvládnout ATB(teda u lidí)
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2006 15:49
- Nahlásit
Klarav
Ahoj, moje feňule ji má taky chrble a chrble..Veterinář mě povzbuzoval, že se nemám bát, že se neudusí. No ale když ju to chytne v noci, je to hrůza. Dostali jste tabletky? My chodíme na injekce co druhý den, je to otravné. Tak doufám, že to všichni rychle zvládnem
|
Klarav
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 07:54
- Nahlásit
Dáška
to je mi líto, vím jaké to je . Zatím zkoušíme nějaké slabší tabletky... tak uvidím. Ale od té doby, co je bereme, jsme neměli ještě záchvat, tak snad pomáhají a nebudeme muset brát silnější. Benji je nadšený, že dostává prášky.....balím mu je totiž do paštiky
|
Vistra
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 10:58
- Nahlásit
Klarav
Já jsem našla na stránkách firmy www.altercan.com jakési kapky na bronchitidu. Je složen z přírodních složek, takže minimálně neublíží. A je tam kromě jiného výtažek z břečťanu, a ten Vám povím, to je zázrak na kašel. Mám to vyzkoušené u děcka i u psa.
Anebo si rovnou kupte Hedelix v lékárně, to je čistě z břečťanu.
Ten Hedelix je chutný. Když to pejsek nebude jíst sám, kupte si injekční stříkačku a natlačte mu to koutkem huby do krku, pomalu, aby to stačil polykat.
|