Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Rehabilitační pracoviště pro zvířata
Autor Zpráva
Vistra
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 14:24
- Nahlásit

Nevíte o nějaké pracovišti specializujícím se na rehabilitaci zvířat po operacích nebo úrazech? V Praze.
Díky

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 15:13
- Nahlásit

Vistra
To neznam, ale znam pracoviste, kde by mozna pro tveho pejsu vyrobili nejakou kolenni ortezu na zpevneni kloubu... Pokud by to aspon do zacatku pomohlo...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 15:30
- Nahlásit

Vistra

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 15:33
- Nahlásit

Vistra
Nevím jaký druh rehabilitace máš na mysli,ale v Praze je to třeba Animalclinic na Bílé hoře.Je ale pravda,že zde na foru někdo vyjádřil dost jasně svůj názor na tuto kliniku a nebyl pozitivní.Netýkal se však rehabilitace,teď snad mají v provozu už i bazén na plavání atd.

Vistra
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 16:34
- Nahlásit

davidkova renata
Na AnimalClinic jsem při hledání narazila také. I na ten dost radikální názor. Měla jsem na mysli veterinu, kde provádí třeba magnetoterapii, elektroterapii, chůzi ve vodě apod.
Myslím, že by to při současném stavu psích nohou, byl docela dobrý byznys.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2006 10:38
- Nahlásit

Vistra
No to bezpochyby,Animalclinic je dooost drahá,myslím,že tu chůzi ve vodě zrovna inzerovali.Snad by se při rehabilitaci nedalo tak moc zkazit,no těžko říct.Zkus hodit do vyhledávače třeba nějakou alternativní formu léčby,jinak nevím.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2006 17:57
- Nahlásit

Na Animal Clinic mi nedávno operovali psa a nemůžu na ně říci jediné křivé slovo. Také jsem četla názor paní která přišla o štěňata.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2006 18:32
- Nahlásit

Můžu upřesnit že se jednalo o artroskopii loketního kloubu u zl.retrievera a účet za předoperační rentgeny, operaci a pooperační ošetření druhý den včetně Alavisu a Rymadilu domů činil necelých 14 tis. Kč - nemyslím si že by to bylo přehnané.

Vistra
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2006 19:33
- Nahlásit

Vlasta
Jo, to je běžná cena. Nevěděla jsem, že tam dělají artroskopii. Nám bylo řečeno, že problémy s vazy a meniskem se dají řešit pouze klasickou operací. Už jsem Animal Clinic kontaktovala, ale pan doktor se nemůže k té rehabilitaci vyjádřit bez lékařské zprávy. A pokud má pes nyní nějaké problémy, asi by se další operace měla provést tam, kde dělali tu první, přece jen o té noze už něco ví.
Ale je mi z toho nanic, co Vám mám povídat.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2006 21:02
- Nahlásit

Myslím si, že je to jako u lidí. Lidské doktory také jeden vychvaluje a druhý zatracuje podle toho co a jak se u koho povedlo. Rozdíl je v tom že psi nemají zdravotní pojišťovnu a tak i neúspěch se platí nejen zdravím ale i penězi.

jindriska
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 10:16
- Nahlásit

není tu někdo, kdo by mi osvětlil, jak funguje a na co je dobrá magnetoterapie? Děkuji.

Vistra
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 13:27
- Nahlásit

jindriska
http://www.finest.cz/magnetoterapie/magnetoterapie .html

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání