Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Prášek na odčervení
Autor Zpráva
Máča
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 19:50
- Nahlásit

Mám takový dotaz... Když prášek na odčervení stojí 50,-Kč, já mám 1,7kg a dostává čtvrtku, je normální, že zaplatím celý prášek nebo bych měla zaplatit jen čtvrtinu? Je to možná blbost, ale dneska jsme se o tom bavily s kámoškou a nedokázaly jsme se dohodnout.

Tchor
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 19:57
- Nahlásit

Máča
Veterinar kdyz uz ho rozbali tak zbytek musi vyhodit tak ze mas zaplatit celej. Asi by se ti vyplatilo ho koupit cely a zbytek si schovat, tobe to nikdo nezakaze a tomu prasku kdyz ho zabalis a bude v suchu se nic nestane.

Máča
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 20:10
- Nahlásit

Aha, takže je to moje blbost, že si o ten zbytek prášku neřeknu. A myslíš, že ho ten vet fakt vyhodí? Nebo ho dá dalšímu psovi, který třeba potřebuje 1 a 1/4 a naúčtuje dva nové prášky za 100,- ?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 21:27
- Nahlásit

to my ještě neřešili, kupuju takové věci na kila.

Máča
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 08:03
- Nahlásit

Mně jde hlavně o to, že ten veterinář je můj známý a jestli mě teda nedrbe, když bych ten prášek za 50,- mohla mít na čtyřikrát, což je vlastně na celý rok, takhle zaplatím 200,-

kokoška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 08:09
- Nahlásit

Máča
tak si ten prášek kup v lékárně, tam ti ho prodají celý a na nic se neptají

Syska
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 08:51
- Nahlásit

kokoška
Prášek na odčervení v lékarně? Vždyť přece vet si vede evidenci, jakej použil naposledy, aby to nebylo pořád to stejný ne?

bad
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 08:52
- Nahlásit

A na veterině ti ho domů nedaji???

Ale skladovat otevřené prášky není nic moc. Vlhnou a kazí se.

kokoška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 08:57
- Nahlásit

Syska
my těch odčervováků už vyzkoušeli víc - pejsa se většinou do hodiny strašně poblije a tím pádem účinek prášku není veškerý žádný. Jestli je nutné střídat odčervováky každého půl roku si nejsem jistá, stejně ty účinné látky jsou na jedno brdo a předchozí pejsu jsem odčervovala celý život 1 druhem a nikdy problém nebyl.
bad
když dá prášek do prázdné lahvičky od jiných prášků a bude ho mít na suchém místě, tak určitě se mu nic za půl roku nestane - jak by se asi zkazil????

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 18:06
- Nahlásit

bad
jak píše kokoška...když se prášek skladuje dobře nestane se mu nic
Máča
hele my kupujeme pastu za nějakejch 260 kč a měla sem jí pro šztěndo zhruba na dvakrát..ale jinak si prášky kupuju v lékárně

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání