Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Po operaci kýly
Autor Zpráva
ZdenikV
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 11:20
- Nahlásit

Ahoj, už jednou jsem sem psala na téma kýla nebo nádor. Teď je můj pejsek po operaci a už docela dobře chodí, v pátek jde na vytažení stehů. Jen se mi poslední dva dny zdá nějak smutný a hlavně mu trochu jinak přišili kůžičku pod nohama, a tak se mi zdá, že má jinak posazené kulky. Hlavně je má nějak zvětšené, nemáte s tím někdo zkušenosti? Díky moc

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 11:47
- Nahlásit

ZdenikV
Muze mit varlata jen podrazdena po operaci. Pokud se ti pesan ale nezda, necekala bych az do patku a radsi s nim sjela k vetovi uz zacatkem tydne, pro jistotu... Kdy se bude vedet nalez, co se posilal do Prahy?
Moje zkusenost co se onemocneni varlat u psa tyka je takova, ze nas stary pejsan se zacal nadmerne drbat a mel spatnou srst. Na veterine mu zjistili zvetsene jedno varle a musel jit ihned na operaci - kastraci. Bylo to zhoubne, ale nastesti mu kulky ufikli v cas a dozil se krasnych 15 let...

ZdenikV
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 12:03
- Nahlásit

Nález by nám měli dát vědět v pátek při vyndání stehů. Je i možné aby je měl zvětšené kvůli tomu že nám bylo doporučeno venčit je krátké tratě a proto se moc nepohybuje? Doktor říkal že podle nálezu se domluvíme jak postupovat dál. Pokud by nález byl zhoubný, doporučil by kastraci a tím i snížení rizika tvorby. Tak snad by to dopadlo taky dobře. Díky za radu!!!

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání