| Autor |
Zpráva |
Karrie
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 23:24
- Nahlásit
Které z těchto dvou krmiv vybrat pro ročního psíka s citlivým zažíváním? Poraďte prosím
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2006 08:04
- Nahlásit
Obojí jsou jen granule.....ale zkušenost s ANF krůta+ječmen je více než dobrá
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2006 08:27
- Nahlásit
Krmila jsem oběma a dala bych přednost ANF, tedy moje fenka.
Po FM měla větší odpad, nejspíš způsobený těma bramborama, co obsahují.
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2006 08:58
- Nahlásit
Já mám pro změnu výbornou zkušenost s FM (na citlivé zažívání - buď superprémium Lamasko Sensitive nebo nějaká ultraprémiovka, závisí na tom, na jakou složku je pejsek přecitivělý). Citliví psi také dobře přijímají a tráví NUTRAM na jehněčí bázi (www.candy.cz).
Jinak nic proti ANF, našim psům nevyhovuje jeho složení spíš vzhledem k poměrům živin (tuky X bílkoviny) než co do zpracovaných surovin...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2006 09:27
- Nahlásit
Citliví psi také dobře přijímají a tráví NUTRAM na jehněčí bázi
čistě jehněčím Nutramem krmím teď a je to dobrý, ale stále koketuju s tím, že začnu připravovat "domácí" stravu.
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2006 11:39
- Nahlásit
fromeli
Je to trochu OT, ale co vlastně jezevčici diagnostikovali za přecitlivělost? Něco konkrétního?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2006 13:18
- Nahlásit
daliva
nee, nic konkrétního. Přešla jsem na čistě jehněčí Nutram, srst je lesklá, bobky OK, dokonce po dobu co tohle dlabe, tak si neublinkla, ale přeci jen ta kůže, hlavně u ušisek není zcela 100%.
Zkusím chvilku domácí stravu a pokud se to nevylepší, tak nechám udělat rozbor krve, alespoň tak jsem se dohodla s vetem.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2006 13:32
- Nahlásit
proč se lidičky snažíte obzvláště při problémech krmit své psy dále granulemi? vždyť je to z většiny odpad.....
|