| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 19 Bře 2005 19:28
- Nahlásit
Ahoj,
prosím vás o nějaké zkušenosti s tímto onemocněním. Myslím že můj pes plíseň má...hned v pondělí jdeme k veterináři.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 19 Bře 2005 21:15
- Nahlásit
A jak to vypadá?
|
zdenka.lenartova@vsb .cz
|
# Zasláno: 6 Říj 2005 10:50
- Nahlásit
Prosila bych o radu. Máme 8-mi letou fenečku šarpeje. Problémy s kůži má celou dobu. Poslední rok se ji pod přední nožkou "v podpaží" udělal nějaký kožní lalok, tmavá drsná kůže a teď ji to začíná mokvat. Paní doktorka zkouší nějaké masti, které vůbec nezabírají.
Děkuji
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 11:31
- Nahlásit
a co změnit veterináře? Nechat udělat biopsii kůže.....
|
agnes
|
# Zasláno: 6 Říj 2005 11:36
- Nahlásit
Plíseň - pokud jde skutečně o plíseň, tak stačí postižené místo potírat několikrát denně desinfekcí, např. JODISOLEM,... Po odeznění je možno pejska nechat očkovat. Vše z vlastní zkušenosti.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Říj 2005 12:32
- Nahlásit
Agnes, myslíš očkovat preventivně proti plísni? Já mám taky šarpíka a nechala jsem ho preventivně proti ní naočkovat a on mi doma po očkovací látce zkolaboval. Já vím, že každý pes není stejný,každý to snáší jinak, ale když jsem to pak říkala veterináři, tak mi řekl, že jeho kolegové se s tímto už při tomto očkování také setkali.
Zdenko, já bych třeba zkusila nějakého dermatologa, aby udělal stěry kůže. Výborný prostředek na takovéhle plísně apod. byl Hexaderm, bohužel už ho přestali dovážet.
|
agnes
|
# Zasláno: 6 Říj 2005 13:40
- Nahlásit
Musím říct, že u nás se žádná alergická reakce nevyskytla. Možná je to značkou očkovací vakcíny.
|
agnes
|
# Zasláno: 6 Říj 2005 13:42
- Nahlásit
Musím říct, že u nás se žádná alergická reakce nevyskytla. Možná je to značkou očkovací vakcíny.
|