Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Podivné chování při falešce
Autor Zpráva
Axa
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2006 19:34
- Nahlásit

Prosím o radu. Moje 3letá pudlice má vždy po hárání falešnou březost. Jenže ona si pocucává vlastní mléko. Přijde mi to divné. Stává se to? Co s tím? Moc děkuju.

zuzka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2006 23:08
- Nahlásit

Axa
nám to minule feňule dělala taky, zas tak neobvyklé to není
ale dělat by to neměla, kvůli tvorbě mléka, takže buď zakazovat, nebo nasadit košilku (+ asi dostáváte něco od veta na zastavení laktace)

Tami
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 18:14
- Nahlásit

Axa
Naše fenka jezevčíka měla falešnou březost po každém hárání,celých 10 let, než jsme ji museli dát kvůli nádorkům vykastrovat.
Pomohou studené obklady, namaž ji to Yelon-gelem nebo něčím podobným. Hlavně jí seber všechny hračky - my museli sebrat hlavně ty, které mají oči a něčím připomínali miminko a musí mít hodně pohybu, rozchodit to, fakt.
také si cucala mléko, není to nic mimořádného.

Axa
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 20:36
- Nahlásit

Moc děkuju. Dám jí pruban s vloženým kapesníkem, aby si k cecíkům nemohla a koupím Yelon gel. Prášky jsem proti falešné březosti dostala jednou pro starší fenku, ale strašně po nich zvracela.

zuzka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 21:12
- Nahlásit

Axa
my dostali od vetky Galostop (nebo Galastop?), to je prý nové, sice dražší, ale je dobře snášen - naší feňuli to zabralo a žádné problémy neměla

někdo taky dává na falešku homeopatika, ale k tomu jsem se ještě nedostala

taky jsem se dočetla, že paradoxně proti tvorbě mléka pomáhá obklad z tvarohu (to jsme taky ještě nezkoušeli)

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání