Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Množství krve při hárání
Autor Zpráva
MORIE
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2006 10:48
- Nahlásit

Mám fenku woříška a teď, ve svých 10ti měsících začala poprvé hárat. Už hárá týden a mě to připadá hrozně silný, na to, že má fenka jen 8 kg. 3x denně jí musím měnit slipovou vložku. Je to normální? A ještě bych ráda věděla, jestli po celou dobu hárání je stejné množství krve.

vidrbína
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2006 18:56
- Nahlásit

Není stejné množství krve, krev se objevuje hlavně zpočátku a potom na konci.Moje feňule váží 7 kilo a zpočátku to má hodně silný,takže se neděs.

Barča
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2006 09:55
- Nahlásit

Moje Amy má 23 kg a přes den a nenosí ani kalhotky,protože kapiček je málo,navíc máme dlažbu,tak to jde.Nejvíc špiní,když leží a pak se zvedne.Asi je to fakt u každé fenulky jiné

fromeli
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2006 10:03
- Nahlásit

MORIE
Tak já naší špagetě měním slipovku pokaždém sundání kalhotek kvůlivá venčení, je to tak nějak automatika, takže asi cca4x denně. To ale jen v krvavém období, jak to přejde do narůžovělého výtoku, tak nosí kaťata jen do postele, protože jinak se obstará sama.
Každá fenka je individualita

MORIE
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 15:46
- Nahlásit

Tak opět se stresuju s háráním mojí fenky. Před 14ti dny začala podruhé hárat a zhruba v 11 dni se náhle ze dne na den klasické hárání (hodně krve) změnilo v růžový slabý výtok. Dočetla jsem se tady, že je to náznak plodných dnů. Co mi ale přijde divné, že výtok změnil i vůni. Předtím to byl typický zápach krve, teď je to takový výraznější, je to podobný, jak ta tekutina z análních žlázek. Fenka se chová normálně, žere, pije, je divoká. Akorát začala hrozně často skákat nám na nohy a na kocoury. Asi je nadržená Je takový zápach v době hárání normální? Děkuju moc za odpověď.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 15:49
- Nahlásit

MORIE
Pokud vím, tak Denyna "voní" jinak když začíná hárat, pak mně přijde, že smrdí a nakonec se vrací k původnímu pachu....takže bych řekla, že je to stejné jak u vás.

MORIE
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 06:33
- Nahlásit

brut
JO, tak to jsi mě uklidnila. Děkuju, Uffffffffffffffff.....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání