Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Hárání na etapy
Autor Zpráva
Barča
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:37
- Nahlásit

Tak to myslím propuklo,první hárání,nikdy jsem to nezažila,ale příjde mi divný,že jeden den najdu 8 kapek na podlaze,dva dny nic,potom jedna kapka,pak zase nic a bílý sklovatý výtok vůbec neregistruji.Je možné že poprvé je to tak slabé?

monika
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:47
- Nahlásit

Barča
ono se to rozjede. My tak taky začínali.

Barča
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:53
- Nahlásit

No to se mám na co těšit.A proč jsi Dorku nedala hned vykastrovat?A půjdeš s ní až v srpnu?

monika
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:25
- Nahlásit

Nevyšlo to časově, nedostala jsem dovolenou. V srpnu mám celý měsíc dovolenou tak to máme naplánováno na začátek srpna.

Martina
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 14:29
- Nahlásit

Barča
Není to nic neobvyklého. Na tohle mě upozorňoval veterinář, že až bude poprvé hárat, že může třeba 2 dny krvácet, pak 5 dní nic. Abych to sledovala, že ten průběh je u každé feny jiný.

Barča
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 15:31
- Nahlásit

[b]Martina
Takže že to v pohodě,ale těch21dní se těmi přestávkami doufám neprodlužuje?

Martina
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 21:06
- Nahlásit

Barča
No to bych právě řekla, že prodlužuje. Ale s tím moc zkušenosti nemám. Ale když přece začne krvácet, hlídáš, hlídáš, pak přestane, taky musíš hlídat, třeba těch 5 dní, a pak když bude zase 5 dní krvácet, tak zase hlídáš a hlídáš, takže se to klidně může prodlužovat. Ale nezoufej, ono prý je to první hárání vždycky hroznej záhul na fenku, ale pak se to upraví. Já si při prvním hárání říkala, že jestli tohle bude každých 6 měsíců tak to bude maso. A další hárání v pohodě. Uvidíš, že to bude OK.

monika
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 22:19
- Nahlásit

Barča
protahuje se to. Kdybych to sečetla dohromady tak Dora hárala asi dva měsíce.

Verca
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 23:35
- Nahlásit

Moje fenka taky poprvé hárá, trvá to už 6. den a taky jsem si všimla, že jeden den byla čistá. Ale děsíte mě s tím prodlužováním.... my už se nemůžeme dočkat, až budeme mít za sebou těch 21 dnů ...no uvidíme.

Barča
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2006 06:58 - Změnil/a: Barča
- Nahlásit

Tak to jste mě dost vyděsily.A ještě dotaz.Kdy poznám,že je konec hárání,až jí splaskne pipinka?

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2006 09:37
- Nahlásit

Barča
Já hlídám ještě tak týden po tom, když přestane krvácet, ale zase u každé feny je to jinak, a vulva ji určitě splaskne. Ale jednou sis pořídila fenku, takže hlídat hlídat hlídat. Dvakrát do roka se to fakt dá přežít.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání