| Autor |
Zpráva |
Barča
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 08:14
- Nahlásit
Tak já už vážně nevím,Je možné že moje boxerka které je 10 měsíců už hárala a já jsem to nepoznala?Asi 2 měsíce pozoruji jak přitahuje pejsky.Každou chvíli si Učurkne a někdy jí z pipinky vysí hlen.Ale žádného výtoku jsem si nevšimla.Máte podobné zkušenosti?
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 08:26
- Nahlásit
Barča
No já nevím,spíš bych řekla,že hárat v nejbližších dnech začne.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 08:31
- Nahlásit
Barča
Určitě bys to poznala...
Jinak, může to přijít každým dnem... Sára poprvé hárala v deseti měsících, taky měla hlen, učůrávala, a začalo to z ničeho nic...
Teď čekám druhý hárání, psi naskakujou, Sára značkuje už asi měsíc a furt nic... Takže taky čekám...
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 08:44
- Nahlásit
Tak to jste mě uklidnily.Díky
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 09:00
- Nahlásit
Michelle taky značkuje už měsíc a pesani po ní jdou (ona voní většině celoročně).
Máme ale na sídlišti jednoho jezevce, kterej se o ní zajímá jen v době hárání, jinak si jí ani nevšimne. Podle něj to poznám na 100% Teď už mu voní, přijde a čuchne, ale ještě to není akutní, tak zase jde pryč. Takže čekáme hárání během měsíce.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 12:07
- Nahlásit
Barča
Tak to začínalo Dorce. Hárala až víc jak v roce. Klídek, to poznáš. Dorka taky dlouho rozhárávala.
|
Zdenka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 13:21
- Nahlásit
My jsme taky nevěděly,akorát jak píšeš ty začla všude značkovat zvětšila se jí pipina a pak jsme našly i kapičky a hárala pomalu měsíc přišlo nám to dost dlouho a na to jak je malinká 2,4 kg jsme myslely, že to nepoznáme, ale poznaly jsme.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 14:07
- Nahlásit
Barča
hele s tím hlenem...tohle má naše štěndo-3 měsíce,a může to bejt zánět...je lepší nechat udělat rozbor,stačí lakmusem
|