Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Hárání a kalhotky
Autor Zpráva
MORIE
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2006 19:44
- Nahlásit

Naše holčička včera začala hárat. Měli jsme pro ni dopředu koupený psí kalhotky, včera jsme jí je dali "naostro" a dnes je už 2x rozkousala. Už je můžu vyhodit . Teď nemáme náhradní, tak jsme jí nechali bez nich. Četla jsem tady, že je stejně lepší jí nechat větrat pinďulu. Ona se teda umejvá, ale když si třeba hrajem, nebo nás vítá, nebo je jinak "vzrušená", tak dost kape. Máme doma koberce a spinká v posteli a na sedačce. Máte někdo nějakej fígl na provizorní kalhotky? Aspoň než dospěje a bude rozumnější, jinak jí je můžu kupovat každej den.

žofka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2006 19:58 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit

MORIE
Zkus normální dětské,holčičí kalhotky a dej jí tam mini vložku. Teda ta velikost kalhotek samozřejmě záleží na velikosti feny.Ale neříkám,že to nedopadne stejně. Už jsem to tu někde jednou psala,jedna moje feňula jakoby na ně byla pyšná a nosila je ráda. Na čůrání jsem jí je vždycky sundala a když přišla domů,lehla si na záda a čekala až jí je nasadím. Jinak se radovala jen když sem je vzala do ruky.
Druhá fena ale reagovala přesně naopak,ta je nesnesla vůbec.

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2006 21:02
- Nahlásit

MORIE
teda u naší fenky...je to skoro 10 let zpět sem to řešila nátělníkem na ramínka co měl patentky mezi nohama...celkem to fungovalo jako body a sundat to nešlo,tak si zvykla taky to měla protože spala v posteli

zuzka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2006 21:11
- Nahlásit

MORIE
mně se osvědčily vyhrané bombarďáky v tombole
rormálně jsem je vepředu úplně roztříhla (jakoby od pupíku až k té dvojté části) a pak nasadila a nad ocasem zavázala na uzel

další fotky

kája
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2006 22:04
- Nahlásit

naší kájince kalhotky nevadí, musí je mít, protože hajá v posteli a na gauči, když jí je nasazujem, tak se u toho tváří jako "to bych ráda věděla, co mi to cpes na ten zadek" , ale je bez problémů

A na ty rozkousané kalhotky- zkus vzít raději nějaké starší tvoje (už vyřazené z provozu) a dávat jí tyhle. Je škoda nechat si ničit nové majtky

fromeli
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 06:37
- Nahlásit

Naše špageta ty první taky kousala, ale dala sem si tu práci a chodila za ní celý víkend a hlídala ji a ona to vzdala. Nicméně první hárání nás stálo 2 kalhoty Na druhou stranu, jelikož hárala už v 7 měsících, musela jsem pak koupit větší velikost, protože ještě trochu vyrostla.

Tchýně dávala jejich jezevčici dětské slipy, já jednou použila kalhotky po malé neteři, když nás hárání zastihlo nepřipravené mimo domov na návštěvě, ale nebylo to nic moc, protože jí to bylo velké kolem nožiček. Chce to zkoušet.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání