Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / shltnul kost z krůty
Autor Zpráva
edna
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2006 20:33
- Nahlásit

Moje 8 týdenní štěně RR dnes v nestřeženém okamžiku doslova vhltlo kost z krůty. Ani nevím jak velkou, byl to mžik, ale mamka tvrdí, že dost velkou. Každopádně ji vůbec nekousal, proste ji nasál. Mám strach, aby mu kost nejak neublížila. Poraďte, prosím, co mám dělat.

aren
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2006 21:01
- Nahlásit

Škoda, že Ti neodpovídá nikdo chytřejší. Slyšela jsem, že pokud se kost nevzpříčila v krku, měla by se zajíst, aby se obalila potravou a nezranila žaludek. V žaludku se trochu natráví a neměla by už mít tak ostré hroty. Modli se.
Nechceš zavolat na nějakou veterinární pohotovost a zeptat se?

mac1
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2006 21:58
- Nahlásit

edna
nezbývá než počkat a pozorovat psa , ale pravděpodobně žádný problém nebude , kyselina v psím žaludku je docela schopná

mac1
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2006 21:59
- Nahlásit

a jinak ,takhle malé štěně by přeci jen ještě kosti nemuselo, tak dát trochu pozor

edna
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2006 09:48
- Nahlásit

Ano ano, byla to čistá nepozornost. Pes si ji vzal z odpadkového koše a jakmile mamka zavřeštěla, aby ji vyplivnul, tak ji shltnul, ptž se asi bál, že mu ji vezmeme, což bychom taky udělaly.

mac1
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2006 10:06
- Nahlásit

edna
tak co pesan , dobrý , žádný problém , že ?

Lenny
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2006 10:31
- Nahlásit

edna
To se mi stalo taky, shltnul kuřecí, tak jsem volala na pohotovost a tam mi řekli ať mu dám do vody olej, nebo sníst sádlo. Ani ne za hodinku co vypil tu vodu s olejem tak jí v pohodě vyzvracel to bylo slávy

mac1
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2006 11:00
- Nahlásit

Lenny
dát mým psům sádlo, tak si jen mlasknou

Lenny
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2006 14:41
- Nahlásit

mac1
to ten můj taky ale asi aby to lépe klouzalo a pak ta velká mastnota zapříčinila že se z toho po... bylo mu taky asi 4 měsíce

edna
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 08:36
- Nahlásit

mac1
zatím dobrý....už je to třetí den, tak to snad bude ok

aren
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 10:41
- Nahlásit

mac1
Tak náš Mercíček, to už mu bylo asi 1,5 roku padnul na načatou pikslu sádla nezodpovědně zapomenutou na lince. Než jsem na to přišla, zdolal dobrého 1/4 kila. Čekala jsem nějakou mimořádnou událost, ať již z předního, nebo zadního otvoru, a nic! Pejsek byl naprosto v pohodě, ani mu neubylo veselosti, akorát zklamaně koukal když jsem mu to sebrala.

aren
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 10:43
- Nahlásit

edna
Tak to je skvělý. Byla kost v hovínku?

Evik
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 12:02
- Nahlásit

isdpch

zelí se šlehačkou...těprsk....to by se nejspíš po...... i ta moje popelnice

edna
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 21:30
- Nahlásit

aren
Nebyla, ale dnes jsme byli u veta na očkování, tak prohmatal bříško a prej dobrý, tak to asi nejak natrávil, nebo já nevím.

Evik
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 08:29
- Nahlásit

isdpch

z toho si nic nedělej....když jsme si vzali Griffina z útulku, tak zas u nás první dva dny držel hladovku, protože z toho útulku měl střevní katar a než mohl začít jíst aspoň tu suchou rýži a kuře musely mu nejdřív trochu zabrat léky......měl chudák takový hlad, že při nočním venčení na zahradě našel a zblajznul šneka
Taky si o nás mohl myslet všechno možné, ale bylo mu tak blbě, že si asi tenkrát nemyslel vůbec nic....(Dodám, že poté, co se uzdravil, žere dvakrát denně pořádnou porci granulek či masíčka s rýží, ale stejně je pořád hubený, ne a ne přibrat....)

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání