| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 20:20
- Nahlásit
Dneska mě na prochajdě po hodně nepřijemným zážitku napadlo, jestli je v Brně záchranka pro psy v tom smyslu, že zavolate, oni pro hafa přijedou, zkontrolujou a odvezou na veterinu nebo je třeba volat jen vety s nonstop službou?
Jestli existuje taková záchranka máte na ni prosim někdo kontakt? Chtěla bych si ho uložit do mobilu, kdyby náhodou, dneska mi takový číslo totiž citelně chybělo. Vím, že v Praze něco takovýho funguje, ale v Brně jsem o tom ještě neslyšela...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 07:33
- Nahlásit
Eimy
Taky bych chtěla o něčem takovém vědět...A...co se vlastně stalo? Jestli se můžu zeptat...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 08:10
- Nahlásit
Eimy
Taky si myslím, že je jen v Praze. V Brně existují samozřejmě non-stop pohotovosti, ale zvíře tam musíš dopravit sama. Taky už jsem sbírala psa ze silnice po kouskách na lopatku a vezla jej na veterinu a kupodivu přežil.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 08:17
- Nahlásit
A já vím holky, jaký číslo funguje v Brně !!!! protože jsem se o tom onehdá bavili na labfóru Je tadyhle : http://www.avetum.com/
Vyzkoušeno, skutečně funguje.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:05
- Nahlásit
Hmmmmmm...symaptickej doktůrek...
Takže wensday, jestli jsem to správně pochopila, to číslo, co platí, je to mega veliký na těch kontaktech jo?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:23
- Nahlásit
Syska
ano
|
monika
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:27
- Nahlásit
já bych taky brala ošetření od toho doktora
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:36
- Nahlásit
Holky, neblázněte, kdoví, co tam dali za fotku
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:42
- Nahlásit
wensday
Snad by tam nedali ňákou cizáckou nééé?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 10:15
- Nahlásit
Syska
Třeba jooooo, aby jim tam ženský chodily.....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 12:43
- Nahlásit
Syska
No včera večer na výběh přiběhl takovej mladej par se štěníkem pita nebo něčím podobným, že tomu štěndu spadla cihla na hlavu. Volala jsem na vety, co maji sice nonstop pohotovost, ale nikdo nebyl ochotnej přijet... Tak se nakonec vypravili MHDckem na veterinu na palackyho...
Do ted mi vrta hlavou, jak to dopadlo
wensday
dekuju moc, uz sem si cisilko ulozila,snad nebude potreba...
|