Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Kručí mu v břiše
Autor Zpráva
barona
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 10:42
- Nahlásit

Zajímalo by mě co to může být? Setkali jste se s tím někdy u vašeho psa. Je fakt, že dneska ještě nežral, může to být tím? Ale moc se mu do granulek nechce... Pomůže na to třeba nějakej čaj nebo něco?

Syska
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 10:44
- Nahlásit

barona
No já si myslím, že mu opravdu kručelo v břiše, protože měl prázdnej žaludek....

barona
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 10:47
- Nahlásit

Syska
jenomže mu ještě stále kručí v břiše a jíst nechce. A to mu ty granulky až dotěďka moc chutnaly.

nika00
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 10:52
- Nahlásit

barona
treba ne nej jde srajda
zkus mu uvarit kure s ryzi..trosku mu povzbud chutove bunky

Syska
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 10:55
- Nahlásit

barona
Tak že by měl boleníčko? Tak je možný, že je to jako u lidí, když na tebe jde srajda (jak psala nika00), tak ti taky škrundá ve střevech, že...tak asi vyčkat, co z toho bude.

wensday
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 10:59
- Nahlásit

barona
já jsem každopádně ráda, že ještě někdo jinej řeší takový problémy jako hrbol na hlavě, nepravidelný prsíčka u feny a ......kručení v břiše.... Jak říkaj holky, asi bych počkala, co se z toho vyvrbí.... no, já osobně bych každopádně volala o radu vetovi - on už je totiž na jakýkoliv mý dotazy zvyklej

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 11:00
- Nahlásit

taky mi kruci v brise a pri predstave nabidky jidla v nasi jidelne taky moc jist ani nechci ....

Zet
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 11:01
- Nahlásit

Jirikovo

wensday
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 11:01
- Nahlásit

Jirikovo
dej si kuřátko s rýží a rozvařenou mrkví, to podporuje chuť k jídlu

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 11:05
- Nahlásit

wensday
no tak nedovareny nebo nedopeceny kure a rozvarena zelenina k tomu s rozvarenou ryzi v nabidce bude urcite ... cely to bude studeny a zality omackou, ktera chuti, barvou a zapachem pripomina napadne vodu od vcerejsiho myti nadobi ... mam pocit, ze tohle mi chut k jidlu fakt podporovat nebude ....

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 11:05
- Nahlásit

no já bych možná to kuřátko s rýží zkusila dát tomu pejskovi, když nechce granulky, nebo kus masíčka, na to třeba chuť mít bude.
Vikymu taky někdy kručelo v břiše, když ráno ležel v posteli a nechtěl se jít najíst, měl prostě hlad. A zrovna v pondělí na prochajdě měl nějakou srajdu a to mu pak v břiše škrundalo taky.

Cezar
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 11:07
- Nahlásit

barona
Kdy byl naposledy odčervený, to také pěkně kručí v břiše. Mi jsme si přivezli pejska z útulku a ještě když jsme si ho brali, tak nám dali druhou tablektu na odčervení, že tam byl krátc, tak aby jsme mu tu druhou dali už mi. No ale pejskovi kručelo v břiše jak hrom, přestože měl jídla dost. Naštěsí jsem obal nevyhodila a na něm si přečetla, že je to na psa o hmotnosti 10 kg a Beník má 22,5. Takže jsem u veta zakoupila správné odčervovací tablety a je po kručení.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 11:07
- Nahlásit

jinak zpet k puvodnimu tematu. ®onie vydava brichomluvecka zvuky zasadne pred prujmem a potom jeste dva dny po.

wensday
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 11:08
- Nahlásit

Jirikovo
to máš blbý, noooooo

barona
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 11:40
- Nahlásit

odčervený byl v pulce března
ale jinak je celkem v pohodě, lítá, hraje si...

fromeli
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:33
- Nahlásit

barona
naší špagetě kručává v břiše po dietní chybě
Počkala bych, co z toho bude, jestli z toho něco bude.
Zbytečně bych ho necpala jiným jídlem, pokud bude mít trávící problémy, je stejně nejlepší 24 hodinová hladovka
Možná i proto nechce sám jíst.

Evulik
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 00:25
- Nahlásit

barona
stačí uvařit mátový čaj a nechat jej psovi vypít. To budeš koukat jak to zabere. Já to dělala takhle u staršího psa.Strašně mu kručelo v bříše a nechtěl jíst, tahle procedura mu vždy 100 procentně zabrala.

barona
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 12:10
- Nahlásit

tak jsem to nakonec nijak neřešila a přešlo to samo
Evulik
díky za tip, až to přijde příště, uvařím mu ten čajík

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání