| Autor |
Zpráva |
Zet
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:44
- Nahlásit
Neporadil by mi někdo nějaký internetový obchod, kde by se dal objednat Frontline spray 250ml i spot? Jsem líná a nechce se mi jezdit k veterináři
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:57
- Nahlásit
Zet
Nevím, kde objednat, ale mám zkušenost, že u vetů jsou tyhle věci nejlevnější. Ale taky asi jak u kterého...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:59
- Nahlásit
Nebuď líná a zajeď si k vetovi.
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 13:12
- Nahlásit
Martina
Mno, asi budu muset Však tam zase někdy budu mít cestu se psy
Už jsem holt tím nakupováním přes internet nějak zpohodlnělá
|
monka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 13:16 - Změnil/a: monka
- Nahlásit
Zet,
ja by som Ti Frontline neodporucala, prave teraz som prisla od veta a kupila som si Advantix. Dufam, ze nam pomoze, denne vycesavam z mojho maleho psa 10-17 kliestat, z toho aspon 5 nacucanych, na dlazbe nachadzam male koralky . A to ho vzdy po prechadzke cesem a zabijam tie potvory. Mame Frontline-dva tyzdne a vobec nezabera, teda aspon u mojho psa. Veterinar mi povedal, ze uz ma vela klientov, ktori su s Frontline nespokojni, ale na macky (kocky) je vynikajuci. U psov uz nezabera na kliestata a ani na blchy.
A ja tiez nakupujem u veterinara
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 13:26
- Nahlásit
monka
Jj, to už jsem slyšela mockrát, nicméně já mám s Frontlinem dobré zkušenosti Semtam nějaká ta klíšťata vytáčím, ale PMSN neexistuje prostředek, který by na ně zabíral stoprocentně.
|
monka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 13:32
- Nahlásit
Zet,
myslim si, ze mas bohuzial pravdu PMSN neexistuje prostředek, který by na ně zabíral stoprocentně Aj veterinar mi to povedal, a ze najlepsie skusenosti su s obojkami.
Ale 10 kliestat denne je fakt moc. Ozvem sa Ti, ako sme dopadli s Advantixom. Este mozem dat psa zaockovat proti borelioze. Asi ho dam, ked je tu tak vela kliestat. Pa.
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 14:28
- Nahlásit
Žiju v oblasti s velkým výskytem klíšťat a mám s Frontlinem ty nejlepší zkušenosti. Na blechy taky. Máme tak 2 klíšťata do roka a to jen na jedné z našich fen - možná jim víc chutná
Advantix jsme taky měli,protože jsme ho dostali na výstavě, výsledek byl stejný jako u Frontline.
|
monka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 15:06 - Změnil/a: monka
- Nahlásit
Shiba,
stastny to pes-2 kliestata do roka . Ked som minuly rok nasla jedneho pricucnuteho kliesta, a nemohla som ho vybrat, tak som bola nestastna, aby pes nedostal boreliozu. Ale tento rok-jar je u nas na kliestata fakt bohata, uz dva tyzdne ich kazdy den zabijam. Minulu jar som este psa nemala, tak to nemozem posudit. Ale teraz su pre mna kliestata nocna mora.
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 15:19
- Nahlásit
monka
To věřím. Než jsem "objevila" Frontline, byla jsem na tom podobně
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 22:02
- Nahlásit
stejna zkusenost jako Monka, Frontline nam absolutne nezabira. Spokojena jsem s Advantixem, zadny lezouci, natoz prisaty klistata
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 23:52 - Změnil/a: Mel
- Nahlásit
Zet
Na Allpetu muzes objednat ten sprej, ale spoty jsem nikde na netu nenasla.. nastesti jsem je objevila v lekarne a dokonce je tam maj mnohem levnejsi nez u veta
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2006 08:48
- Nahlásit
Spoty smi prodavat jen lekarny a u veterinari.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2006 19:39
- Nahlásit
Frontline na kočkách je fakt super, stačí nám tři do roka krát dvě kočky a na psy jsem nikdy nepotřebovala, nás se blechy ani klíšťata nedrží. A když přijde, tak mě to neštve, prostě ho sundám, potvoráka
|
monka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 10:53
- Nahlásit
Zet,
tak Ti pisem, ako sme dopadli s Advantixom. Mozem potvrdit, ze u nas na kliestata ucinkuje, ale moj pes ma aj na Advantix alergiu (tusila som to, lebo ma podobne zlozenie ako Exspot)-tak uz mu to nemozem davat. Ma alergiu, ale silnu na Exspot, teraz aj na Advantix. Len na Frontline nema alergiu, ale zas nam neucinkuje. Tak mu asi nebudem davat nic (len vitamin B) a zaockujem ho proti borelioze. Kliestata mi nevadi vytahovat, len sa bojim chorob (nemoci), ktore prenasaju.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 11:04
- Nahlásit
U nás nefungoval ani Frontline, ani Advantix... Úplně super je Scalibor (minulý rok ani jedno klíště, letos taky ne, předtím jsem jich tahala desítky denně)... Tady v Chorvatsku nejsou ani tak klíšťata přenášející boreliózu, ale piroplazmózu (Babesiosa)... příznaky jsou zrádný...
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 12:25
- Nahlásit
Tonda
V sobotu jsme se o tom bavily se známou a došly jsme ke stejnému závěru Nechápu, proč jsou spoty brané jako léčivo, zatímci sprej se normálně prodává všude. Pak tedy ale nechápu, jaktože asi před rokem rozdával Frontlajňácký spoty v dárkových baleních pro štěňata jeden výrobce granulí
|
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:15
- Nahlásit
Zet
jinak se poptej i po Duowinu - nevim, jestli je 100%ni, ale je fakt, ze co ho na psech mam (ted druhz rok), tak 2 mesice nemeli ani jedno kliste (a ze jich tu jinak je tolik, az je clovek vidi lizt k tobe, kdyz si se psem sednes do travy!!!), treti mesic uz tu a tam neco najdu, ale vzhledem k tomu, ze ten spot je napsany jen na 1 mesic, tak i tak je to super vysledek...
Me se starsi pes bohuzel po Frontlinu drbal, takze jsem za ten Duoxin vdecna...
A taky ho objednavam u veta...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:35
- Nahlásit
monka
někde jsem četla, že se někomu osvědčilo pomazat občas obojek, který pes nosí tea tree olejíčkem. Prý to také odpuzuje.
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:52
- Nahlásit
fromeli
Jj, to je pravda. Ale nezkoušela jsem to. PMSN bude rozhodně méně účinný než speciální přípravky, ale jako prevence by mohl stačit. Každopádně bych ho spíš aplikovala ve formě spreje - nastříkat na srst a vetřít do srsti a do kůže
|