| Autor |
Zpráva |
Aja 2
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 18:35
- Nahlásit
Zdravím,mám čivavu 3,5kg neví někdo kolik masa a kolik příkrmu.Krmily jsme přes den Floric nebo Super Lekker a večer maso a rýži měl neustále problémy tedˇjen maso a rýži ale zase sní hodně piškot.Nikde jsem se nedočetla Malou psí kuchařku nemají díky za radu
|
Santino
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 19:56
- Nahlásit
tak dvě třetiny masa jedna třetina rýže doporučuji přidávat roboran
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 07:28
- Nahlásit
Aja 2
Nechápu, proč by měla sníst hodně piškot?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 07:30
- Nahlásit
Aja 2
nedávno jsem něco hledala v psích knížkách a tam byl pro dospěléhoho psa v běžné zátěži ten poměr uveden takto: 1/3 masa, 1/3 přílohy (rýže, těstoviny, vločky apod.), 1/3 zeleniny (ovoce).
|
Aja 2
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:14
- Nahlásit
Zdravím,piškoty má v misce,ty psí mu nejedou,myslím si jestli nemá málo jídla nebo je mlsný
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:22
- Nahlásit
Aja 2
Proč má piškoty pořád v misce? Dávala bych mu 2 x denně najíst. Ráno 1/3 denní dávky, večer 2/3 dávky a hotovo. Piškoty by dostal jenom za odměnu. Je to jako by dítě mělo na stole pořád sladkosti. Denní porce pro pejska by měla být zhruba o velikosti jeho hlavy. Plus minus podle psiska.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:22
- Nahlásit
Aja 2
a proč mu dáváte do misky piškoty? Ty se mají dávat jen jako pamlsky! Navíc nejsou zdravé na zuby.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:23
- Nahlásit
Pastelka
předběhla jsi mě
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:25
- Nahlásit
suesie
Ale bylo to o psí fous
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:28
- Nahlásit
Aja 2
Čeho se ty problémy(zapříčeněné nejspíš špatnou výživou)týkaly?
|
Aja 2
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 16:36
- Nahlásit
Zdravim my jsme mu davali Ráno Floric nebo Lekker a na noc maso a rýži,jenomže měl neustále větry nekdy blinkal,vet.nařizovala hladovku jenomže to měl každý týden tak by o té hladovce musel být stále jak jsme vynechali Lekker a floric dáváme kuřecí a krůtí a pasto Probican tak je to dobré
|
Aja 2
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 16:41
- Nahlásit
Jinak díky za rady jsem vděčná toto je můj vysněný pes a už jsem se s ním nadělala dost blbin,např.jsem mu denně čistila uši a oči tak udělal mrtvého psa mě málem kleplo a má ode mě pokoj toto už dělá jen vet.
|
jesterkap
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2006 14:41
- Nahlásit
Prosím pomozte!!!Mám Německého Ovčaka jsou mu 4 roky.Nejprve nám začal zvracet a teď poslední dva roky má průjmy Tak jednou do týdne jsou to vodové zapáchající průjmy.Zhubl a je dost smutný.Stravu už jsme vyzkoušely snad všechnu.Teď máme speciální granule za 1280kčHDP TRAVET.Jsem nešťastná,když vidím jak se můj mazlíček trápí.Už jsme byly u 4 různých veterinářů a na nic se nepřišlo.Odebíraly mu krev,Dělaly rozbory ze stolice v Plzni a Brně.Dám cokoliv,aby našemu pejskovi bylo konečně dobře a moch ochutnat i maso a jiná psí dobrůtky o kterých ani neví jak chutnaj napište mi prosím na email:jesterkap@seznam.cz
|
vidrbína
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2006 18:57
- Nahlásit
Ke krmení čivavy - sežeň si knihu o čivavách a tam je kolik by měla sežrat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2006 19:52
- Nahlásit
jesterkap
Ahoj,nevím,zda krmíš jen granulemi.Radu ti dát nemůžu,nejsem odborník,jen ti můžu říct zkušenost co má kamarádka se svým toy pudlem.Tam ale byla určena diagnosa-pes měl nemocnou slinivku.Musel mít přísnou dietu po celý život.Samozřejmě veterináři doporučili granule.Kamarádka kupovala ty nejdražši,co se dají koupit jen na veterině jako Hills a nevím jaké ještě.Stav se nelepšil,zkusila pak pod vlivem zdravého selského rozumu vařenou rýži a vařená kuřecí prsa bez kůže.A bylo po problému.V průběhu času zkoušela párkrát návrat ke granulím,ale problémy se vždy vrátily.Zůstala tedy u rýže a kuř.prsou a přidávala nějaké vitamíny.Tolik její zkušenost,prostě granule nebyly to pravé.A není třeba možné,že pes má na něco alergii?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2006 20:36
- Nahlásit
jesterkap
jestli dáš cokoliv, kup mu v lékarně Kreon 25000 cca 500Kč za 50 tobolek .....a přidávej do každého jídla ...pokud krmíš 1xdenně, tak aspon 3 tobolky...nemůže to ublížiz, jsou to jen trávicí enzymy.....ale nejlépe pořádnou diagnostiku u pořádného veta, což se hledá dosti špatně.....třeba zkoušet...ty trávicí enzymy mají většinou příznivý vliv při poruchách slinivky, dlouhodobých kombinovaných zánětech trávicího traktu apod.....není možné, že se Tvůj pes tak jen čistí?? Má dost vlákniny? Zkus zavolat do
Nutripets-www.nutripets.cz
|