| Autor |
Zpráva |
Buggynka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:49
- Nahlásit
Ahoj, potřebovala bych poradit, moje fenka francouzského buldočka má dost oschlý a zhrubělý čumáček,jakoby šupinatý. Je to u této rasy běžné? Moc děkuju, Buggynka taky
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:55
- Nahlásit
u nás v baráku mají buldočky dva, přes ulici jednoho, a pokud jsem si všimla, tak oschlý nebo zhrublý čumík nemá žádnej. kus namazat infadolanem, neuškodí,pokud nepomůže.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 14:00
- Nahlásit
Buggynka
Já mám taky buldočku! A v žádným případě teká oschlý ani hrubý čumáček nemá...asi bych s ní raději zašla k vetovi.
|
Evulik
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 14:38
- Nahlásit
Buggynka
Nedělala bych paniku. Já mám dva buldočky a ten první jako štěňátko začal mít trošku drsnější čenišek - trošku mě to zarazilo, ale nedělala jsem závěry. Tedˇje mu přes dva roky a čenich má lepší. Jeho 6 měsíční bráška začal mít tedˇčumák taky drsnější. Ale už vím, že se nic neděje. Ono když se podívám co všechno vyvádí, jak ryje v hlíně, nahání klacky a šutýrky, tak není ani divu.Jak máš starou buldočku ?
|
Buggynka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 17:56
- Nahlásit
Je jí 8 měsíců a pravda je, že i když má nos hodně zanedbatelnej, snaží se ho taky využít k neskutečnostem díky
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 21:22
- Nahlásit
Buggynka
Náš 9 měsíční buldoček má nos když je doma taky drsnej, ale jakmile vyrazíme ven, tak ho má heboučkej. Myslím, že to může být taky z přetopenýho bytu.
Jo a ještě jsem tě chtěla pozvat k nám na buldočí fórum, které najdeš na www.mujpes.cz Chodí tam i holky, co ti tady psali přede mnou. Určitě se dovíš tam spoustu "zajímavostí" )
|