| Autor |
Zpráva |
zuzka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 22:48
- Nahlásit
našla jsem svojí fence na hlavě malou bulku, na omak je pevná a na vršku má stroupek
nesvědí ji, alespoň si to nedrbe
Advantix jsem dávala až dnes, proto předpokládám, že je to nějaký parazit nebo nějaké kousnutí hmyzu
ale přesto, nevíte někdo, co by to mohlo být?
mám se znepokojovat?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 22:54
- Nahlásit
zuzka
Nie je to po odpadnuti kliesta?
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 22:58
- Nahlásit
pigie
napadlo mě to, ale to by muselo být superrychlé, po procházce mi spala v klíně a to jsem ji hladila a nic na hlavě neměla, ani to klíště a teď po třech hodinách tam má tu bulku
mohlo by se napít tak rychle?
taky jsem se dívala, jestli ji to třeba nesvědilo a neutrhla tak klíštěti hlavičku, ale na stroupku není nic takového vidět
nevím, jestli ji mám trápit a snažit se to nějak "roznípat" a dezinfikovat, spíš to nechám být a uvidím ráno
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 23:02
- Nahlásit
zuzka
Asi najrozumnejsie riesenie. Mohla sa niekde o nieco trebars oskriet... Neries a pozri na to rano, teda aspon ja by som to tak spravila. moj ma totiz teraz takych hrci po hlave niekolko po kliestoch...
|
Ardi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 07:37
- Nahlásit
Enynka má vždycky takovou bulku po klíštěti.Sice má obojek, ale někdy se ta potvora hnusná přece jen chytí.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 07:56
- Nahlásit
našim psům se po klíšťatech občas taky udělá boulička, to když ty hnusáky nenajdu včas a stihnou se nacucat , ale po pár dnech ty bouličky zase mizí...
|
Agnes
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 21:43
- Nahlásit
A nemá těch bulek vic?
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 21:58
- Nahlásit
Agnes
nee,
už ji dávno nemá, asi to fakt byl nějaký kousanec, do pár dnů to zmizelo
|
jesterkap
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2006 14:36
- Nahlásit
Prosím pomozte!!!Mám Německého Ovčaka jsou mu 4 roky.Nejprve nám začal zvracet a teď poslední dva roky má průjmy Tak jednou do týdne jsou to vodové zapáchající průjmy.Zhubl a je dost smutný.Stravu už jsme vyzkoušely snad všechnu.Teď máme speciální granule za 1280kčHDP TRAVET.Jsem nešťastná,když vidím jak se můj mazlíček trápí.Už jsme byly u 4 různých veterinářů a na nic se nepřišlo.Odebíraly mu krev,Dělaly rozbory ze stolice v Plzni a Brně.Dám cokoliv,aby našemu pejskovi bylo konečně dobře a moch ochutnat i maso a jiná psí dobrůtky o kterých ani neví jak chutnaj
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 16:46
- Nahlásit
jesterkap
nejsem vet,ale tohle mel muj znamy,co ma dobrmana a jednalo se o zanet slinivky,mel uplne ty same priznaky,jeste jednou bych jela na veterinu a poradila se,opravdu se divim,ze na nic neprisli???
|