Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Antiparazitární přípravky
Autor Zpráva
suesie
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 12:42
- Nahlásit

Zajímalo by mě, co se vám proti klíšťatům a blechám osvědčilo nejvíce a kdy je nejvhodnější doba na aplikaci po zimě? Myslíte, že už teď? Mám doma po předchzím psovi zbytek spreje Fipron, mám ho použít když má expiračku do května 2006, nebo radši koupit něco novýho?

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 12:49
- Nahlásit

frontline..osvedcenej a super!klidne uz ted..klistata se uz vyskytli a blechy azcnou brzy taky..jaro je tu

fromeli
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 12:53
- Nahlásit

suesie
byto to tu nedávnou, koukni

Zdenka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 13:36
- Nahlásit

taky doporučuju frontline používáme ho

Janysek
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 17:10
- Nahlásit

A ten Frontline je sprej? Jak často ho aplikujetet a kam?Já už jsem vyzkoušela kde co a chtěla bych ho zkusit.

aren
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 20:51
- Nahlásit

Janysek
My používáme Frontline Spot-on, to je vodička, co se kápne mezi lopatky, kam si na to pejsek nedošáhne, a je tzv. lipofilní, to znamená že tak do 24hod se rozleze po celém těle a vydrží snad i tři měsíce. Na blechy nám fungoval na 100%, klíšťata jsme nějaká našli.
Akorát se pejsek nesmí prvních 24hodin moc mazlit ani koupat, a ani potom se nesmí koupat šamponem, protože by se mu to smylo.

Madlenka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 23:50
- Nahlásit

Ahojte!Vyzkoušejte Duowin contact!Je úplně super, neměli jsme ani jedno klíště!!!
Působí kontaktně jak na blechy tak na klišťata a ty hned odpadají.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání