| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 10 Bře 2005 20:38
- Nahlásit
Neznáte prosím dobrého veta v Hradci Králové? Mám malé plemeno, byla jsem s ním na klinice u Petrofu a nemám dobrou zkušenost (možná blbá náhoda, ale rozhodně to nebudu zkoušet znova). Dík
|
ola
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2005 20:00
- Nahlásit
Nevím,kde je klinika u Petrofu,ale já byla se svojí čubinou na klinice u pana doktora Ekra(v HK v Kuklenách,ul. Pražská) a byla jsem moc spokojená. Nejsem však trvalá klientka,byla to pouze jedna ojedinělá návštěva. Ale podle hovoru v čekárně bylo lidské i psí osazenstvo spokojeno.
|
Lenny
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2005 14:04
- Nahlásit
Víte něco o této klinice v HK? Jmenuje se HKvet, já jsem právě slyšela, že jsou tam dobří, jsem tam na čt objednaná, tak kdybyste něco věděli... Díky
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2005 13:35
- Nahlásit
Ahoj v HK jsme byly na operaci vyhřezlích plotének, tudíš porušená mícha. Byla to klinika naproti lidské nemocnici. Byli jsme 100% spokojeni. Pejsek odešel po svých. Už jsem ten příběh psala.
|
Lenny
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2005 13:56
- Nahlásit
tahle klinika je naproti Petrofu, ale přestěhovali se tak nevím, jestli před tím nebyla u nemocnice. Každopádně jsem tam už byla a jsem naprosto spokojená, sice se zatím nic nezjistilo (kulhání), ale za 2 měs. tam jdeme zas. Ten přístup byl
|