Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Bolení bříška
Autor Zpráva
evina
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:57
- Nahlásit

Stalo se vám někdy aby měl pes bolavé či citlivé bříško na pohmat?Můj nezvrací ani nemá průjem,teplotu nemá,chuť k žrádlu má i běhá normálně.Jen bříško má poněkud tvrdší a na pohmat citlivější.Nevíte někdo čím by to mohlo být?Hledala jsem i v knížce ale všude jsou i další příznaky...Je možné,že by i pes mohl mít třeba jen zaražené prdíky?

fromeli
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 06:19 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

evina
nesnědl třeba nějakou zeleninu, která nadýmá?
Pokud by to trvalo i dneska, letěla bych raděj k vetemu.

Případných problémů by mohlo být několik, od nějaký tekutiny v břiše po nádor a nebo taky něco neškodného. Pokud by to fakt přetrvávalo, šla bych na vyšetření, ikdyž by jiný příznaky neměl.

Evik
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 08:29
- Nahlásit

náš haf měl takhle ztvrdlé bříško, když měl "střevní chřipku", doprovázely to dost vysoké teploty...pes byl na břicho taky citlivý, já bych šla raději k vetovi...

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 10:29
- Nahlásit

to chce pořádně pejska obejmout a potom rychle zmáčkout...všechny "plyny" vyjdou ven a bude O.K.

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 10:36
- Nahlásit

jj souhlasim....podle me je jen nadmutej...a potrebuje se vyprdet muj se dobre vyprdi kdyz lezi a ja mu nak hejbu se zadnima nozkama, nebo jen kdyz jdeme...

jindriska
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 11:30
- Nahlásit

evina
...nebo to můžou být vnitřní parazité.

evina
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 15:41
- Nahlásit

všem díky za rady.Paraziti to asi nebudou neb byl odčervován jsou to asi 3týdny.Nádor taky pochybuju,je mu 10.měsíců.Ale už dopoledne jsem si uvědomila,že asi den předtím zbaštil za odměnu celý čerstvý rohlík,tak asi byl opravdu jen nafouklý.Teď už na bříško normálně sahám a nereaguje bolestivě.Na veterinu jsem hned neletěla jen díky tomu,že jsem měla dítko v nemocnici,takže jsem moc nestíhala a nechtěla jsem zbytečně jančit.Takže snad je problém zažehnán a ještě jednou dík.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání