| Autor |
Zpráva |
suesie
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 16:14
- Nahlásit
V neděli jsme Cllifa odčervovali a zítra bychom měli jít na očkování proti borelióze. Myslíte, že to není brzy? Na mujpes.cz někdo psal, že pry by mělo být mezi odčervením a očkováním alespoň týden pauzy. Co si o tom myslíte? Mám čekat, nebo tam jít?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 16:22
- Nahlásit
suesie
To by ti mel rict hlavne tvuj vet. Ale ja psy odcervuju vzdycky tyden pred ockovanim.
Muj nazor je, ze radsi taky pockat a nechat psovi do nedele nebo pondeli pauzu.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 16:29 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
suesie
Můj vet říká taky minimálně týden počkat.
Jednou mi strašně vynadal, když jsem přišla na očkování a až po píchanci se zmínila, že jsme odčervovali včera.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 16:32
- Nahlásit
Já s vetem totiž mluvila po telefonu a nějak jsem to zapomněla zmínit. A nerada bych tam šla zbytečně, takže asi dám na vás a půjdem tam až příští týden. Nebude už na tu boreliózu pozdě? Nevíte do kdy je to nejlepší očkovat?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 16:38
- Nahlásit
My taky necháváme alespoň týden pauzu.
Co se týká toho pozdě, tak klíšťata už byla chycena, tak Tě ty 4-5 dnů už nevytrhnou.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 16:46
- Nahlásit
fromeli
To je fakt, navíc u nás je ještě dost sněhu.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 18:19
- Nahlásit
Čím a kdy odčervit březí fenu? Vet mi dal pratel a já si nejsem jistá jestli jí ho mám dát.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 18:28
- Nahlásit
To je špatný když už lidi nevěří veterinářům
|
Vikula
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 18:38
- Nahlásit
suesie
nejlépe je očkování proti borelioze provést do konce února, takže už i teď je pozdě Nám minulý rok vyšlo přeočkování až na duben a taky nás vet naočkoval. Potom jsem pár dní chodila venčit na místa, kde jsem předpokládala, že tam snad ty potvory nebudou.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 18:41
- Nahlásit
Protože když jsem si na netu našla příbal. leták ve slovenštině tak tam bylo že to neni vhodné pro březí feny.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 18:56
- Nahlásit
Ozivena diskuse po 4 letech?
laguna
Čím a kdy odčervit březí fenu?
Brezi fenu jsem nikdy neodcervovala. Az spolecne se stenatama. Zalezi na tom, jakou mela asi peci pred zabreznutim. I tak se nazory vetu lisi, nekdo odcerveni pri brezosti doporuci, jiny ani omylem.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 19:02
- Nahlásit
Fifi
už jsem si je rozdělila na tři skupiny
1. neodčervovat
2. v polovině březosti
3. týden před porodem
fakt netuším
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 19:07
- Nahlásit
laguna
Tak zalezi na tobe, muj nazor je, pokud ma fena pred krytim dostatecnou peci, proc do ni cpat pri brezosti dalsi sracky a mozna tak ublizit stenitkum. Odcervenim feny pri brezosti stejne pripadny skrkavky u stenat neovlivnis.
|