Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Zelený trus
Autor Zpráva
Irena
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2006 17:04
- Nahlásit

Dobrý den, nemáte někdo potuchy, co může znamenat zelené zbarvené hovínek? Máme čtyřměsíční štěně a včera dopoledne jsme to zaznamenali poprvé. Ve čtvrtek 16. 3. jsme jí odčervovali - nemůže to mít třeba souvislost? Jinak se chová normálně, žere jako normálně, žádné změny chování jsme také nezaznamenali. Děkuji moc za radu.

fromeli
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2006 18:58
- Nahlásit

Ireno
neměl takový ty barvený pamlsky? Někdy sou to tyčinky nebo kostičky, dudlíky?

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2006 19:03
- Nahlásit

zeleny trus byva pri komplikacich v tenkem streve, pri giardioze a pri bakterialnich infekcich, meli byste se poradit s veterinarem, jestli se to do dvou dnu neupravi a udelat rozbor hovinka.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2006 20:56
- Nahlásit

Zelený trus se vyskytuje i u miminek, maminky mají zavedenou pověru, že to je hladové hovínko, že je děcko málo živeno, ale jak napsala vyčerpávající příspěvek dejavu, je to většinou bakteriální infekce. Může to být i jedno hovínko, většinou to není nic hrozného, ale kdyby to přetrvávalo, poradím tak, jako dejavu: vet.

Syska
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 10:58
- Nahlásit

Naše malá, když jsme ji odčervili (byl to takový světle zelený prášek), měla pak jeden den taky zelenou srajdu, další den už bylo vše zase ok...

jesterkap
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2006 14:39
- Nahlásit

Prosím pomozte!!!Mám Německého Ovčaka jsou mu 4 roky.Nejprve nám začal zvracet a teď poslední dva roky má průjmy Tak jednou do týdne jsou to vodové zapáchající průjmy.Zhubl a je dost smutný.Stravu už jsme vyzkoušely snad všechnu.Teď máme speciální granule za 1280kčHDP TRAVET.Jsem nešťastná,když vidím jak se můj mazlíček trápí.Už jsme byly u 4 různých veterinářů a na nic se nepřišlo.Odebíraly mu krev,Dělaly rozbory ze stolice v Plzni a Brně.Dám cokoliv,aby našemu pejskovi bylo konečně dobře a moch ochutnat i maso a jiná psí dobrůtky o kterých ani neví jak chutnaj

dejavu
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2006 06:46
- Nahlásit

jesterkap
ja ti rozumim, mne takhle stradala fenka a byli jsme snad vsude Taky na to neprisli, az Lajka umrela
Nejlepsi by bylo ho dovezt do nemocnice pri veterinarni fakulte v Brne, delaji i rozbor zaludecnich stav, tam by na to meli prijit. My uz to nestihli :-/

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2006 17:09
- Nahlásit

dejavuNo to je hrůza,a dověděla ses aspoň nakonec co to vlastně bylo?

dejavu
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2006 18:06
- Nahlásit

davidkova renata
ne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2006 18:14
- Nahlásit

dejavu
Co dodat...

Dalibor
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2006 21:02
- Nahlásit

Čaute,když to tak čtu tak mi chodí mráz po těle.Mám fenu NO kříženou s chrtem a před rokem jsem s ní byla na katraci u vet. Nytry v Karviné.Měla hrozné stehy,které jí zajížděly do břicha a začalo jí to hnisat.Vet.mi tvrdil,že je to normální bylo mi jí hrozně líto.Zaplatila jsem fúru peněz za antiobiotika a doléčení. Teď začala mít problémy ze spodku ji šel výtok nezabraly ani antibiotika,tak jsem byla na ultrazvuku a tam zjistil,že ji tam zůstal děložní pahyl,který může prasknout a ještě,že má zdeformovaný močák.Nový vet. mi řekl že to při té kastraci musel vidět má to dlouho.Rada je čím větší odborník tím akorát sebere prachy a zbytek co na tom,vždyť je to jen pes.

Pupy
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 17:57
- Nahlásit

Dalibor
No právě, ted jim jde halvně o prachy než aby pomohly

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání