Ronka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 18:26
- Nahlásit
ahojky ,můj bígl měl meningitidu ,nevím přesně jak k tomu přišel ale mám dvě možnosti buď se mu to stalo proto že spadl na hlavu z překážky a nebo se nakazil na veterině kde se léčil s průjmem obojí bylo současně tak nevím,nemoc se projevovala dost divně ,nejdřív byl malátný a měl vysokou teplotu ,stratil hlas nemohl štěkat vydával jenom takové zvuky jako když člověk chraptí a měl strašně divný oči takový skleněný ,byl zblblej možná by mě i pokousal,je to už asi 16 let takže si všechny detaily nepamatuju ,léčili jsme ho asi 2 týdny už přesně nevím ,vím že dostával antibiotika chronicin ,ty injekce byly hodně bolestivé pes vždycky strašně křičel a tahal zadek po zemi než se to vstřebalo od té doby nenáviděl vše co mělo na sobě něco bílého,potom dostával nějakou glukosu a vitamíny a hlavně jod ,nevím proč ale byl důležitý, rekonvalescence trvala asi měsíc ,es odmítal vzít cokoliv do tlamy ,hračky apod. takže jednoho dne když při venčení popadl klacek vyděla jsem že má vyhráno,jina kpan Mvdr Kylies ze Slaného mu tenkrát zachránil život
|