| Autor |
Zpráva |
Handy
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2006 18:44
- Nahlásit
Myslíte že jsou pipety Stronghold vhodné jako prevence před parazity?(škrkavky a třeba i blechy a tak)Nebo působí jednorázově?
Díky moc za odpovědi
|
hanule
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2006 21:09
- Nahlásit
Handy
Ahoj, nevím jestli na blechy, ale na vnější i vnitřní parazity kromě tasemnice, je prý nejlepší. V těle vydrží cca měsíc.
|
MORIE
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 10:48
- Nahlásit
Tak mám dilema. Moje finančí prostředky jsou momentálně omezené a prostředek celkem drahý. Rozmýšlím, zda koupit fence na cestu do Chorvatska Stronghold proti srdečním červům, či nikoliv (fenka navíc bude ošetřena i Duowinem - blechy, klíšťata). Moje veterinářka se mi téměř směje, ať nepřeháním, že se ještě nesetkala s případem, kdy by se pes z ČR infikoval v Chorvatsku na týdenní dovolené. Na dalších 5-ti veterinách mi Stronghold telefonicky doporučili. Chápu, že je lepší prevence, než následná případná léčba, ale taky chápu, že mi doporučí všechno, jen aby měli kšefty. Taky jsem se kdesi na webu dočetla, že se hrozba tohoto onemocnění rozviřuje, aby měli farmaceutické firmy vyšší obrat.
Takže co si o tom myslíte vy????
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 10:54
- Nahlásit
MORIE
no já to minulý rok taky dala,neb se už objevili dva případy z Moravy a to do žádného Chorvatska nejeli.Ty mrchy komáři jsou všude a já mám krátkosrstého psa,takže až vypukne sezóna,určitě ho dostane znova.Problém nebyli žádný,ale nepůsobí na klíštěta-jen na blechy a tak.Na odčervení prý trvá 3měsíce....
|
Nahoda
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 11:03
- Nahlásit
MORIE
já osobně bych neriskovala a Stronghold bych aplikovala.
Do Chorvatska chceme jet příští rok, teď čekáme štěňata, tak mám smolíka a vzhledem k březosti jsem Stronghold dávala minulý týden a ta cena mě taky dostala 363 kč u mého veta. Čekal jsem cenu do cca 200 kč, ale nelituji, vždyť to všichni znáte, co bychom pro ty své chlupatce neudělali.
|