Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Zvracení u štěněte
Autor Zpráva
Dolly
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 18:03
- Nahlásit

Ahoj všem, máme problém s tím, že nám štěndo zvrací žrádlo i když je to třeba 10 hodin po sežrání, jinak je čilá a lítá jak ďas. Nemáte s tím někdo zkušenosti?

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 18:17
- Nahlásit

A jak dlouho to už trvá. Moje štěndo taky občas zvrací, ale nějak to neřeším, protože to většinou trvá den a pak je OK.

Dolly
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 18:58
- Nahlásit

no opakuje se to obden (tedy zatím dva dny)

Evulik
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 19:57
- Nahlásit

Dolly
Jak je staré štěndo, kolikrát denně jej krmíš ? Vyzvracení zbytku potravy není nic mimořádného, dělají to i moji pesani a vždy tu natravenou potravu sežerou zpět.

Syska
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 07:16
- Nahlásit

Tak to já mám asi zvláštní štěndo, jestli zvracela 3x za tu dobu, co ji mám, tak je to moc....právě jí je půl roku a mám ji od sedmi týdnů.

suesie
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 08:12
- Nahlásit

Syska
Všude existují vyjímky, Sylvi. Ale bacha ať to nezakřikeš. Třeba ti Tessinka nežere tolik fujtajblíků

Syska
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 08:21
- Nahlásit

suesie
Zuzi, to by ses divila. Ta sežere kde co, ale snažím se jí hlídat, to je fakt.

suesie
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 08:23
- Nahlásit

Syska
Já bych řekla, že u nás je to s požíráním fujtajblíků fakt extrém. Dokud Cllifa nemám na krátkým vodítku, tak má v té hubě pořád něco. A to se ho taky snažím hlídat, jenže on nejdřív dělá, že čmuchá, to ho nechám a najednou chramst a už mu to musím páčit z huby.

Jandula
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 08:56
- Nahlásit

Dolly
Sára mi to jako malý štěndo dělala taky, když měla rýži s masem, tak to vyzvracela do desiti minut v takovém válečku, veterinářka měla jednu chvíli až podezření, jestli náhodou nemá nějaké onemocnění jícnu s tím, že jícen nefunguje tak jak má a nedostává potravu do žaludku...
Ale RTG bylo v pořádku, takže to bylo jen jejím hltáním... Jestli jí dáváš granule, dávej jí je namáčený... Sáře to pomohlo, aby tolik nehltala...

Markét
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 10:29
- Nahlásit

Dolly
Jakého plemene a jak staré je štěndo? Pokud zvracení není excesivní, nemá křeče a jinak je štěndo živé, normálně přijímá potravu, nebála bych se toho. Je to jako u mimin, holt si někdy "ublinknou", já jsem se s tím setkala snad u všech našich psů, když byli malí.

Dolly
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 20:04
- Nahlásit

je jí 5 měsíců a je to jorkšír

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání