| Autor |
Zpráva |
daliva
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 09:00
- Nahlásit
Nemáte, prosím, někdo, kdo tam chodíte již déle opsaný rozpis, jak ordinují jednotliví lékaři? Jaké s nimi máte zkušenosti, specializují se každý na něco jiného? Díky.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:21
- Nahlásit
a kde to je?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:29
- Nahlásit
daliva
Já mám jen Kubáta - pondělí a středa odpoledne a úterý a čtvrtek ráno. Ale v 90% jsou tam vždy dva, tak je dobrý se objednat přímo k němu, jestli k němu chceš.
Ale i ty dvě vetky vypadaj dobře.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:31
- Nahlásit
dejavu
je to na Spořilově, Pha4
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 13:05
- Nahlásit
fromeli
jestli je to v Hrusické ulici, tam bydlí táta, tak by se tam mohl poptat...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 13:07
- Nahlásit
dejavu
jj, je to ono.
Oni to tam maj vyvěšený v čekárně na nástěnce, ale mně buď je to fuk a tak neřeším, kdo slouží a nebo bych se objednávala na Kubáta. Tak nějak mám k němu největší důvěru. Ale jinak fajn jsou všichni.
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 13:08
- Nahlásit
fromeli
Děkuju, my právě chodili dle potřeby, tj. objednali jsme se na konkrétní den a čas, ale většinou tam byl jen jeden vet. Víc by mi vyhovovalo chodit k jednomu a tudíž ten čas přizpůsobit. Naposledy jsem si všimla nějakého rozpisu, ale nestihla jsem to v chvatu a narvané čekárně opsat...na netu mají jen hodiny obecně-
Kubát se mi taky moc zamlouvá, nevíš, zda se ti veterináři liší nějakou specializací? Jinak na standardní péči (očkování apod.) jsou příjemní, s milým a trpělivým přístupem všichni, to je pravda..
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 13:12
- Nahlásit
daliva
nejlepší by tam bylo zavolat, řeknou ti obojí po telefonu nebo jim napiš email, mají-li ho a stydíš-li se ;)
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 13:17
- Nahlásit
daliva
no nikde sem specializaci nenašla. Kubáta mi poradila moje sousedka, která tam chodí speciálně s epileptikem, ale už jsem tam zažila, že byl doporučen k operaci páteře a dokonce i s kožníma problémama.
Jinak jeden vet tam bývá hned po ránu, pak přijde druhý, ten je tam po většinu dne a v poledne chodí třetí a ten je do večera, myslím, že od 18 je tam už sám. Ikdyž posledně se mi zdálo, že ten rozpis nějak upravili a jsou tam fakt po dvou.
Je pravda, že tam bývalo pořád narváno, tak možná zdvojili služby. Já si vždy říkám, že si to opíšu, ale pak nejsou lidi nebo tužka
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 13:18
- Nahlásit
já řeknu tátovi, ať mi to opíše, ale jak ho znám, hned tak to nebude, on má jako důchdce šíííleně práce ;)
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 14:06
- Nahlásit
fromeli
Tak nějak. Člověk tam vždycky něco řeší, vychází ven s hlavou jako pátrací balón a na opisování pak vždycky něco chybí (tužka, papír, čas, nálada). Navíc většinu času trávíme s velkými hafany mimo poměrně malou čakárnu, protože majitelé malých zvířátek je většinou špatně rozdýchávají a příp. kočičky zase nerozdýcháváme my (ty by pak možná nerozdýchal ani veterinář..).
dejavu
Nebojím, nestydím, ptala jsem se na osobní zkušenosti... Volat kvůli přesnému rozpisu lékařů mi přijde nesmyslné, když vím, jak tam mají narváno a když si to tam příště můžu opsat. Zkusila jsem jen, zda není někdo šikovnější a nemá ten přehled doma.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 14:15
- Nahlásit
daliva
naše tam působí jako exot, ke každému se má, k velkým, k malým, kočky jí taky zajímaj
Naštěstí chodím domů kolem 15, takže tam sem většinou po půl 4 a to tam není tak narváno jako třeba kolem 17, to je hrozný.
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 16:22
- Nahlásit
daliva
kamarádka si nemůže MVDr. Kubáta vynachválit, chodila jinam, ale přešla k němu - má starého jezevčíka, který je poměrně často nemocný - naposledy měl dilataci žaludku, má problémy s ledvinami, nemocné srdíčko, klouby..... a není to u něj ani katastrofa po finanční stránce.
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 17:36
- Nahlásit
fromeli
To je fajn, my dojíždíme, takže jsme většinou později. Oni ti naši hafani jsou taky nesmírně přátelští (krom těch koček, ty nám nějak nevoní), ale jak většinou jezdíme jen na očkování a hromadně (min. 3 velká psiska), tak, už jak se blížíme, vidím ty zoufalé pohledy z čekárny, malí pejskové rychle na klín, morčata do kapsy...jednou se na nás paní osopila, že si máme vyjednat zvláštní termín Ještě, že je tam ten plácek venku... Akorát ten čas na opisování nějak není...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 21:52
- Nahlásit
dejavu
Nechodila jsi náhodou na základku na Jižní? Jo a nějaký vet taky dojíždí nebo alespoň v loni dojížděl do rodin (samozřejmě za příplatek). Ségře takhle očkovali psa.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2006 19:36
- Nahlásit
Tak rozpis, ale stridaji se asi nepravidelne, protoze tohle je vse, co tam tatin nasel
tel: 272 769 306
po-pá 8-12 14-20
so 9-12
ne 16-19
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 08:07
- Nahlásit
dejavu
no tohle je na venkovních dveřích.
Tatík by musel vlézt až úplně dovnitř, do pidi čekárny a tam je takový malý papír s rozpisem na nástěnce, která je u vchodů do ordinace
No já až tam příště půjdu, tak si na to vzpomenu (snad) a opíšu to pořádně. Ale doufám, že tam půjdu až v létě na očkování.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 18:21
- Nahlásit
Takže rozhození služeb:
Kubát:
Po, St 16-20
Út, Čt 8-12
Urbanová
Po, St 8-12 14-16
Út, Čt 14-20
Svátková
Po, st 14-20
Út, čt 8-12 14-16
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:06
- Nahlásit
fromeli
Díky, že sis vzpomněla!
Jinak - o diskuzi vedle jsem si přečetla, co má Michelle za potíže. Z rybích granulí můžu doporučit holistické hypoalergenní FM Fish and Potato. Jsou vážně skvělé, tak je zkus zkonzultovat s Kubátem..zda nebude proti. My je používáme jako očistnou jarní kúru a při línání. Ale třeba by postačilo jen přidat trochu rybího tuku nebo rybiček v oleji (s těmi ale opatrně, jsou docela slané) do těch stávajících.
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:08
- Nahlásit
daliva
zkratka FM je co? Děkuji
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:09
- Nahlásit
daliva
jj, o nich sem taky mluvila, jen poznamenal, že jsou trochu drahé
Já dávám tu pupalku, ale nijak to není vidět, teď asi týden dostává panenský olivový olej, protože pupalka došla
Včera sem si tam vyseděla pěknou frontu, příští týden se k němu objednám telefonem, tohle bylo fakt šílený.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:16
- Nahlásit
jindriska
FM= Firstmate
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:17
- Nahlásit
jindriska
FirstMate
fromeli
Já myslím, že cenově jsou tak nastejno s komerčními superprémiovkami typu RC, ProPlan apod. Jinak z levnějších FM na problematickou kůži ještě Lamasko Sensitive, ale myslím, že tu Fishku bys měla teď lepší.
Pupalka a oliva je fajn, jenom ten rybí tuk psi lépe vstřebávají (snáz si poradí s živočišným tukem než rostliným), takže je možná
v léčebné fázi účinější...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:29
- Nahlásit
daliva
aha a ten rybí tuk se kupuje v lékárně?
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:46
- Nahlásit
fromeli
Jojo, v lékárně. Jen jim řekni, že chceš čistý - pro psa, nevím, jestli neexistují i nějaké lidské verze s příměsemi. Já to pro jistotu vždy hlásím..
Ještě k těm rybám, místo olejovek taky občas přimícháváme rozmražené syrové filé.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:51
- Nahlásit
daliva
on mi vet doporučil to pro dobu než se nějak vylepší moc neexperimentovat. Takže opouštím po rodinné radě přidávání masa do granulek.
Ten tuk si koupím, stejně bych musela kupovat pupalku. Řekl mi, že mám přidávat ty nenasycený kyseliny.
|
anonym
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:57
- Nahlásit
Proboda, NEKUPUJTE RYBÍ TUK - je to příliš silný koncentrát (D, fosfor)způsobíte psovi předávkování raz dva. A zrovna tady je to smrtící kombinace. Řekněte to veterináři a sežere vás zaživa.
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 10:40
- Nahlásit
anonym
Můžete to trochu rozvést? Podle toho vašeho výkřiku už 15 let své psy systematicky (leč bezvýsledně) vraždím Čím vadí 2-3x týdně kapka rybího tuku do misky granulí?
A to ani nemluvím o tom, že se mě v dětství pokoušela zbavit vlastní rodina podáváním lžičky denně...
|