| Autor |
Zpráva |
jindriska
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 10:48
- Nahlásit
myslíte, že není nějaké riziko podávat psovi kloubní výživu určenou lidem? Máme doma Chondro Cal, nikdo z rodiny ho nepotřebujeme a našemu 10ti letému pejskovi jsem chtěla nějakou koupit. Dále nevím, jak dávkovat. Píšou tam 3 tablety na den, dospělý člověk. Náš pes má 15kg. Děkuji všem za rady.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 10:50
- Nahlásit
jindriska
Veterinář - ortoped, který operoval Sáře lokty říkal, že on upřednostňuje lidské kloubní preparáty protože jsou levnější a složení je to samé. Takže používat určitě jo, jaký je dávkování ti neporadím.
|
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 10:51
- Nahlásit
Kamarádka pracuje v lékárně a prý to nevadí. Ona sama dává svýmu kokrovi lidskou kloubní výživu. Musíš ale přizpůsobit dávkování a s tím už ti neporadím
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 10:57
- Nahlásit
jindriska
Ja som podavala psovi Chondrosulf v "ludskom" davkovani, kedze mal okolo 50kg
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 10:59
- Nahlásit
jindriska
Mám malého psa a veterinář se mi ptal jakou lidskou výživu mám doma.Pes bere to samé co babička.
Proenzi.Akorát je třeba hlídat dávkován.Babička 3x denně jednu tobolku a pes 2x denně půlku tobolky. Složení kloubních výživ v humánní a veterinární medicíně je stejné a nijak to nevadí podávat psovi tu humánní.
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 11:00
- Nahlásit
díky, díky všem
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 11:23
- Nahlásit
chvd
děkuji, obrátím se na ně. Ještě mě napadlo porovnat množstí látek v psí a lidské výživě a dle psího dávkování přizpůsobit množstí tobolek.
|