Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / lidská kloubní výživa pro psa
Autor Zpráva
jindriska
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 10:48
- Nahlásit

myslíte, že není nějaké riziko podávat psovi kloubní výživu určenou lidem? Máme doma Chondro Cal, nikdo z rodiny ho nepotřebujeme a našemu 10ti letému pejskovi jsem chtěla nějakou koupit. Dále nevím, jak dávkovat. Píšou tam 3 tablety na den, dospělý člověk. Náš pes má 15kg. Děkuji všem za rady.

Jandula
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 10:50
- Nahlásit

jindriska
Veterinář - ortoped, který operoval Sáře lokty říkal, že on upřednostňuje lidské kloubní preparáty protože jsou levnější a složení je to samé. Takže používat určitě jo, jaký je dávkování ti neporadím.

Břetislava
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 10:51
- Nahlásit

Kamarádka pracuje v lékárně a prý to nevadí. Ona sama dává svýmu kokrovi lidskou kloubní výživu. Musíš ale přizpůsobit dávkování a s tím už ti neporadím

pigie
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 10:57
- Nahlásit

jindriska
Ja som podavala psovi Chondrosulf v "ludskom" davkovani, kedze mal okolo 50kg

dorfa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 10:59
- Nahlásit

jindriska
Mám malého psa a veterinář se mi ptal jakou lidskou výživu mám doma.Pes bere to samé co babička.
Proenzi.Akorát je třeba hlídat dávkován.Babička 3x denně jednu tobolku a pes 2x denně půlku tobolky. Složení kloubních výživ v humánní a veterinární medicíně je stejné a nijak to nevadí podávat psovi tu humánní.

jindriska
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 11:00
- Nahlásit

díky, díky všem

jindriska
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 11:23
- Nahlásit

chvd
děkuji, obrátím se na ně. Ještě mě napadlo porovnat množstí látek v psí a lidské výživě a dle psího dávkování přizpůsobit množstí tobolek.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání