| Autor |
Zpráva |
Ardi
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2006 13:01
- Nahlásit
Prosím co je potřeba podstoupit s pejskem aby se zjistilo zda je nádor zhoubný nebo ne?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2006 13:15
- Nahlásit
biopsie a histologie
|
Ardi
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2006 18:19
- Nahlásit
Jak slouho to trvá a co to vyšetření obnáší?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2006 18:24
- Nahlásit
Ardi
pokud vím, tak biopsie je napíchnutí např. bouličky, odebrání vzorku a poslání do laborky.
Dobu Ti neřeknu, to nejspíš záleží na laborce, kam to vet posílá.
|
Ardi
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2006 21:07
- Nahlásit
Mám z toho vyšetření hrůzu - ta boule se jí objevila strašně rychle.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2006 21:35
- Nahlásit
Ardi
to vyšetření není samo o sobě hrozný
boule se objevila kde a jak starej je pejsa a co to je zač??
|
jeje
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 02:08
- Nahlásit
Histologicke vysetrenie formalinovo/parafinovou metodou obycajne trva 2 tyzdne...
|
Ardi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 16:11
- Nahlásit
Dneska jsem byli na klinice.Udělali cytologii a ve čtvrtek jdeme na rentgeny.Potom se určí další postup. Když odebírali ty vzorky,připadalo mi to jako hodně naředěná krev - to co odtahovali do stříkačky.
Tak nám držte palce.
|
Ardi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 16:12
- Nahlásit
Jinak se jedná o roční fenečku leonka. Boule se udělala na pravém lokti. Připadá mi to jako samostatný útvar v té noze.Není to ani tvrdý ani měkký - něco mezi tím.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 16:26
- Nahlásit
Ardi
no na ze to může bejt i něco neškodnýho..cysta,nataženej sval nebo tak něco..tak budeme držet palce aby to dopadlo dobře ..
|
Janka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 19:25
- Nahlásit
Ardi
Asi před 3 lety jsem nechala uspat mou milovanou fenku NO, ve věku 9 let. Začalo to tak, že se jí pod okem udělala bulka, jeden vet. nám dal kapky, druhý bulku vyřízl a poslal na vet. kliniku do Plzně, odkud nám přišla špatná zpráva(rakovina). Do 2 měsíců vyrostla znovu, ale daleko větší, tlačila na oko, bylo to hrozné. Za další 2 měsíce už jsem psychicky nevydržela a s naší Arguškou jsem se rozloučila, trápila se ona i my. Nechci Tě strašit, je to jen příběh můj a mé fenky.
|