| Autor |
Zpráva |
barona
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:16
- Nahlásit
Jak poznám, že je pes začervený? Zdá se mi, že má náš pes v bobkách červíky, akorát si nejsem jistá, jestli to náhodou nejsou zbytky jídla. Projeví se to i nějak jinak než v hovínkách? Mám radši běžet k vetovi pro odčervovací tabletku?
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:17
- Nahlásit
Kdy jsi naposled odcervovala?
|
barona
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:19
- Nahlásit
Jo a zapomněla jsem dodat, že to co se mí v hovínkách jeví jako červíci se nehýbe a jde to jak kdyby rozmáčknout. (včera jsem prováděla takový menší rozbor)
Jo a ještě - jedná se o 8 měsíčního psa, naposledy odčervený v listopadu, celkem asi 5x
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:24
- Nahlásit
Urcite bych odcervila
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:28
- Nahlásit
barona
odcervenim ted nemas co zkazit ...
a ktomu ze se to co by mohlo byt cervem nehybe - podle me kdyz vyjde ven takhle prirozene sam od sebe, tak jenom mrtvy, tudiz se nehybe ....
jaka je tech potvor barva?
|
barona
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:30
- Nahlásit
Jirikovo
vypadá to jako rýže. tak nevím, jestli to je rýže (pes byl včera u babičky a nevím, jestli mu rýži nedala) nebo ten červ.
No asi skočím k tomu vetovi. A muže se mu něco stát?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:36
- Nahlásit
barona
teoreticky to muze psa i zabit ... zalezi na celkove kondici a tak ...
jinak kdyz ®onie mela cerviky, tak se jednalo spis o takove delsi provazky ...
|
Ronka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:37
- Nahlásit
barona
jestli mu babička dala málo uvařenou rýži může to být rýže .mě se to taky u psů stává když jí blbě uvařím mají jí v bobanech,zeptej se babičky co mu dala ,odčervit ho pro klid taky můžeš ,stát se mu nic nemůže
|
barona
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:38
- Nahlásit
ježiš marja, mám strach, snad mu ty prášky pomůžou. No radši tam skočím už dneska a večer mu je dám. A může mu to uškodit i když mu dám ty prášky? Nebo to tomu zabrání a bude to zase ok?
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:40
- Nahlásit
Odcervenim nic nezkazis. To co popisujes bude asi rejze. Takze klid.
|
Ronka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:42
- Nahlásit
barona
klid ,ty prášky mu neublíží pokud dodržíš správný dávkování podle váhy hlavně mu toho nedávej víc,ale je to asi ta rýže
|
barona
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:44
- Nahlásit
tak babička mu rýži dala, asi to bude ono. Mám ho i tak odčervit?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:46
- Nahlásit
barona
jestliže byl v listopadu, já myslím že nemusíš a že je to opravdu rýže. Taky jsem dala malé rýži a měla ji v bobkách.
|
Ronka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:48
- Nahlásit
barona
jestli mu tu rýži dala tak ho neodčervuj ,stačí až tak jednou za půl roku
|
barona
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:19
- Nahlásit
dobře, nám bylo řečeno, že máme odčervovat až v březnu
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:21
- Nahlásit
nevím, nám vet říkal, že mladi psi se mají odčervovat 4x do roka.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:28
- Nahlásit
barona
Doporučuji - nesvěřovat psa babičce! Udělala jsem to jednou a pak měla čuba "krev ve stolici". Když jsem se vzpamatovala z infarktu, tak mi bylo sděleno, že jí babička dala "jenom" červenou řepu! Prý vždyť je tak zdravá... Jóóó babičky...
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:30
- Nahlásit
Ja bych tech odcervila - viz nazor Kalliope.
|
barona
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:37
- Nahlásit
ola
No ale je tam aby nemusel být sám doma, babička je ráda že ji aspoň donutí jít ven. Ona ví co pes smí a nesmí, ale někdy ji to prostě nedá.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:43
- Nahlásit
barona
Na rýži není nic špatnýho, jen byla asi málo uvařená...
|
Ronka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:45
- Nahlásit
barona
to nic není ,to se někdy stane ,mě samotný se to kolikrát stalo ,prostě řekni babičce že lidi maj sice radši rejži která se sype a pes má radši takovej ten rozvařenej blemst kterej se lepí ,buď ráda že ti ho má kdo pohlídat
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:47
- Nahlásit
jen na okraj-"rejže" může být ve skutečnosti články tasemnice
|
Ronka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:58
- Nahlásit
to jo ,článek tasemnice vypadá podobně ,ale pár mých psů jí mělo ,nedá se to celkem přehlídnout ,ty články jim vypadávaj ze zadku i když zrovna nekadí ,lepí se jim to na chlupy a na ocas,pokud je to pes o kterýho se majitel stará tak tohle fakt nepřehlídne ,takže v tomhlre případě to bude spíš ta rýže
|
barona
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:59
- Nahlásit
ale tasemnice má ty částy plochý, ne? a tohle bylo normálně jako váleček a šlo to v pohodě rozmáčknout
|
barona
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 11:00
- Nahlásit
to mi máme pejska doma a je to náš mazliček na chlupech u ocasu nic nemá ani z něj nic nepadá
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 11:07
- Nahlásit
barona
Určitě to bude rýže, když jsi ji tak odborně vypreparovala a šla rozmajznout...
|
barona
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 12:27
- Nahlásit
Syska
no měla jsem strach, tak jsem udělala takový malý rozbor
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2006 21:14
- Nahlásit
no z Charliny teď taky na procházce vylezla nějaká špageta- fakt nekecám mělo to dobrejch 20cm ale nestihla jsem si všimnout jestli byla živá no tak snad ne to by nelezla ven kdyby byla živá tak asi byla mrtvá a nelezla ale nějak vypadla asi škrkavka učili jsme se to ve škole a v bobkách má taky mrtvý potvory ale teďka odčervujem tak snad to je už dobrý.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2006 21:28
- Nahlásit
Shadow
Jo to byla nejspíš škrkavka...
To teda čumim jak to tu čtu... moje psiska červy, tasemnice ani škrkavky nikdy něměli
|