Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Veterinář-Brno
Autor Zpráva
abby
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 15:41
- Nahlásit

Ahojky,neznáte někdo v Brně (nebo okolí) dobrého veterináře,u kterého nenecháme majlantDíky.

wensday
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 15:45
- Nahlásit

ANO !!!! Ten, za kterého bez obav dám ruku do ohně / a to mi věř, že jsme pečlivě vybírali, protože nám před tím štěndo labradora umřelo díky chybě veterináře / je MVDr. Marek Chyba, ordinace Slovanské náměstí 1, tel 541 248 626. Nevím teda jestli je extrémně drahej nebo ne,ale za to, že mu věřím a je fakt skvělej, můžu mu zavolat kvůli čemukoli i o radu, za to fakt třeba i ráda zaplatím.

zzizalka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 15:48
- Nahlásit

Nebudu nic než souhlasit s předchozim příspěvkem. Máme boxerku a chodíme MVDr Chybovi taky. Je strašně hodnej a poradí se vším

wensday
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 15:55
- Nahlásit

zzizalka
to je fajn, já ho mám moc ráda, vždycky nám pomoh, jednou, když měla naše Anne nějakou alergii, dal nám lék z vlastní domácí lékárny, protože my doma neměli. Doporučili jsme ho kámošce s jorkem, kterej se panicky bojí vetíka a dycky se počůrá. Chyba ho naočkoval v náruči majitelky a je po problému. Fakt je moc fajn, odborník a ještě ochotnej a milej, vstřícnej a vždycky nám zodpoví všechny i mý pitomý dotazy / typu - je normální, že má Anne nepravidelně prsíčka ? je normální, že má hrbol na hlavě ? neni to nádor ????? /.

lili
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 16:04
- Nahlásit

zná někdo veterinu Zdeněk Haluza na Svitavské v Brně? Jestli jo jste s nim spokojení? chtěla bych k němu přestoupit ...s tou svou nejsem spokojená..

wami
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 18:14
- Nahlásit

wensday
nebyla jsem tu, jinak bych taky poradila MvDr. Chybu...
Naprosta spokojenost, navic mu je k plusu, ze se opravdu snazi na vsechno odpovedet (a jeste jedno plus - kdo ma koukat na stary dedky,kdyz muze koukat na peknyho chlapa, no ne? )...

Co se cen tyka,tak myslim, ze nijak nevybocuje z prumeru...

beruska
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 18:28
- Nahlásit

WAMI
Napiš, prosím, aspoň příklad, třeba očkování nebo čištění zubního kamene ultrazvukem. Každý může mít jiné představy o tom, co je průměr. Děkuju

wami
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 19:07
- Nahlásit

beruska
tak kamen psum necistim (neni to potreba) a ockovani mam stare necely rok, nepamatuju si to a nevim, jestli mam jeste doklady...

ale kastrace psa - samce stala cca 1500,-

prohlidka na razitko na dogtrek (dukladna, vcetne poslechu srdicka a tak) - u psu, kteri k nemu chodi na ockovani 0,-

Hanna
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 19:08 - Změnil/a: Hanna
- Nahlásit

ahoj,když jsem bydlela v brně,chodila jsem k hodné a výborné vetrinářce Zekuciové..Martínkova 5,Brno černá pole.Je i levná.Vše poradí a když neví spojí se se známými vetrináři.Dvakrát nám i operovala a vždy bez chyby..
To je můj názor..Hana

wensday
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 19:59
- Nahlásit

wami
Jasně, máš pravdu

aaja
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 23:18
- Nahlásit

Ahojky, MvDr. Haluza jako jediný poznal u našeho psa potravinovou alergii, za což mu děkuji, ale pak jsme měli dojem, že našeho psa až zbytečně dopuje kortikoidy. Nyní dojíždíme z Brna k lékaři do Slavkova. MvDr. Májek je ochotný přijet za Vámi do ordinace v neděli večer, když si váš pes zatrhne dráp a ani za to nechce moc korunek. Jsme s ním velice spokojeni. Máme dva psy velkoho poměrně přešlechtěného plemene a vet. potřebujeme dost často. Dr. Májek nám odoperoval nádory na ml. žláze naší feny za 1000 Kč a holka se má již dva roky k světu. Také Vám nebude nutit tu nejdražší variantu léčby. Podotýkám, že naši pejsci jsou jako členové rodiny a na jejich zdraví a pohodlí nešetříme.

Usanda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 23:19
- Nahlásit

Já chodím k MVDr.Štouračovi - je sice v České,ale je to kousek od Brna.Specializuje se na psy a malá zvířata, dělá i akupunkturu a je vášnivý chovatel neměckých dog.
http://www.deutsche-dogge.cz/str/index.htm

Francis
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:36
- Nahlásit

Chtela bych se zeptat, jestli tady má někdo zkušenosti s MVDr. Trnkovou, chci tam jit s mym jezevčíkem má nejaky problemy s očima. Díky

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:00
- Nahlásit

Zrovna dnes jdu k MVDr. Trnkové na kontrolu s fenkou ( vřed na rohovce, silný zánět oka ). Jdu tam potřetí, zdá se, že je to odborník. Ale stále mi vnucuje drahé kapky za 850 kč, bez kterých se pes prý neobejde. Při každé návštěvě se mě ptá jak jsem se rozmyslela. Kapky jsou na zvlhčení očí při nedostatečné tvorbě slz. Na to používáme Lacrisin a Vidisic a není podle mě důvod měnit.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:02
- Nahlásit

Zdá se mi totiž ( je to jen můj dojem ), že ty drahé kapky má nakoupené do zásoby a nemůže je prodat. Nebo má smlouvu s distributorem na odběr těchto kapek. Ale to je problém asi všude.

Frog
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 15:32
- Nahlásit

Usanda
Jojo je skvělej my k němu také z Brna dojíždíme. Má i poradnu na netu, takže když nás něco trápí vždycky rád pomůže a poradí!

Gina3
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 19:46
- Nahlásit

My jezdíme za Dr.Bártou do Blanska.Z Brna je to kousek a na cenách je to opravdu znát!Je to na ulici Svitavská, naproti Billy.Je to nová ordinace, kompletně vybavená a mají tam moc pěkný přístup k zvířatům.

Francis
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2006 13:59
- Nahlásit

Chci se zeptat ještě jednou, ale tentokrát na MVDr.Snášila, chodíte k němu? Díky

žofka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 19:41
- Nahlásit

Snášil mi před pár dny operoval fenečku. Jsem velmi spokojená,je to odborník na svém místě. Navíc jeho specializace je ortopedie. Na žádné vyšetření nikam nemusíš,ordinaci má kompletně vybavenou.

cilam
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2013 14:00 - Změnil/a: cilam
- Nahlásit

Trošku obnovím téma... Kam na veterinu v Brně? Doporučení jsem dostala na MVDr.Beneše v Komíně a pak MVDr.Černého na Lipové. Máte někdo s nimi zkušenosti (s léčbou a ne běžným očkováním)? Příp. jiný vet, kterému věříte a doporučili byste i ostatním?

edit: klidně i za Brnem, bydlíme mezi Brnem a Slavkovem tak něco tím směrem?

EvaK
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2013 16:38
- Nahlásit

chodili jsme k Chybovi, zdál se dobrý, ale přešli jsme poté, co se smrtelně urazil, když jsem fenu nechala naočkovat jinde. nyní chodím k MVDr Hladíkovi a zatím si nemohu stěžovat. nárazovitě pokud to mám blíž nebo sed potřebuju trefit do ordinačních hodin i občas zajdu na Gabrid.

ve Slavkově mám výbornou zkušenost s MVDr Májkem, řešila jsem s ním komplet odchov štěňat, operoval kýlu, vše za slušné ceny.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání