| Autor |
Zpráva |
nels
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 14:30
- Nahlásit
Právě jsem si všimla,že můj pes má na čumáku nahoře ranu,která vypadá jako škrábnutí,asi po hře s nějakým kamarádem.je trošku červená,ale krev z ní neteče.myslíte,že na to můžu dát třeba infadolan nebo jít radši k vetovi?nechci tam chodit s každou maličkostí,ale fakt si nejsem jistá jak se to hojí na čumáku
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 14:38
- Nahlásit
nels
Jestli je ta ranka čistá a nezanícená, tak není důvod na ni nic dávat, ani chodit k veterináři. Za pár dní se psíkovi zahojí
|
nels
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 14:41
- Nahlásit
Zet
to doufám taky.jen se bojím aby mu to při hře dnes zase nějakej šikula nenatrhl.
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 17:16
- Nahlásit
záleží jak je to hluboké. moje zrzka měla na čumáku škrábance od zubů (ani se tomu nedá říct kousnutí) a k dokonalému zahojení došlo až asi po dvou měsících.
takže se nelekej, když se rána sice zahojí, ale zůstanou po ní bílé jizvy. časem zmizí i to. jen to trvá trošku dýl.
jo a nic jsem na to nedávala. můžeš si pořídit třeba jitrocelovou mast, napomáhá hojení nebo výtažek z aloe vera
|
Ronka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 23:02
- Nahlásit
opravdu to zmizí ,můj pes měl poraněnej čenich a potom bílej flek asi cm velkej pomalu se mu to zmenšuje ,jinak na čumák bych nic nemazala stejně to hned olíže
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 06:55
- Nahlásit
To bude epidemie. Bert je škrábnutej od úterka taky
|
nels
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 10:00
- Nahlásit
Meta