Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Aromaterapie pro vašeho psa
Autor Zpráva
suesie
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 18:41
- Nahlásit

Máte zkušenosti s těmito výrobky? Myslíte, že to k něčemu bude?

kája
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 02:39
- Nahlásit

nevím, neznám,, k čemu to je?

bord
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 07:15
- Nahlásit

suesie
Pro mého psa je nejlepší aromaterapie vůně linoucí se z kastrolku,kde vařím srdíčka a žaloudky.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 07:38
- Nahlásit

Určitě je to moc dobré k tahání peněz z našich/vašich kapes, které se dají vynaložit účelněji a pro psa příjemněji.

Evik
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 10:13
- Nahlásit

souhlas s Ketrin.....jinak pro mého pejsu je taky nejlepší aromaterapie vůně z kastrůlku a pak taky ještě lidské nohy - nejlíp moje Viděla jsem dokument o tom, že pach lidských nohou prý psovi připomíná "vůni" háravé fenky....takže proto psi tak rádi oňufávají páníčkum haxny

žanda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 11:28
- Nahlásit

Já jsem vyzkoušela modrou tagisku na zklidnění psa. První tagiska psa i zklidnila, mám dominantního tvora a musím říct,že v době kdy tagisku nosil, byla pak jeho reakce na další psy podstatně lepší.
Nevím, ale u další byl pak takovej jakoby "ospalej" na cvičáku zpomalený film....cvičení jsem ten den odepslala a tagisku sundala. Takže na můj problém dobrý,ale asi jen na chvíli,ne na trvalo.
Ted jí měla kamárky pitka na silvestrovské veselí-vždy se jí fena klepe strachy.....letos podstatně klidnější průběh,žádné utěky směr koupelna. Ležela v obýváku,jen občas při ráně sebou trhla,ale panika žádná.

Ardi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:14
- Nahlásit

Zkoušela jsem u malého plemene zelenou proti parazitům a bylo to dobrý!

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 13:54
- Nahlásit

Hopla nahoru, sto let starý téma..

Používáte někdo aromaterapii u psa?

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 16:28 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Gi a smečka

Jo, já používám různý éterický oleje k léčení psů i sebe.

Dále jako antiparazitika a insekticidy, odpuzovače škůdců na zahradě i doma (ÉO máty jsem bez genocidy vypudila myšky z kuchyně a mravence z předsíně ).

Pro sebe si z ÉO vyrábím kosmetiku.
Různý ředěný směsi si rozstřikuju podle nálady po domě nebo odpařuju v aromalampě.
Jo, a občas ÉO užívám i při vaření a úklidu domácnosti.

Aromaterapie mě čapla a nepustila, ale dávám přednost preparátům, který si namíchám sama. Žádný voňavý známky atd. jsem nikdy nepořizovala.

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 16:34
- Nahlásit

žjůůů a máš nějakej recept zklidňující jak čéka tak psa? Že bych to použila v ložnici...

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 17:07
- Nahlásit

Tý jo, tak až k míchání se asi nedopracuju. Jsem asi obyč konzument, ale láká mě to.

Já právě teď praktikuju masáže takovou olejovou emulzí už asi tři dny na Monkey, kvůli stresu a strachu ze všeho (je z množírny) a těžko říct, essi si to třá jen nevsugerovávám, ale přijde mi prostě lepší..

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 18:16
- Nahlásit

Gi a smečka
tak essi se ti to potvrdí, že to pomáhá, podělíš se o informace?

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 19:26
- Nahlásit

makrel
O jaký informace lybko? Jako essi to fungá? Hele já myslím, že jo.. Určo na tom má podíl i ta masáž, dvakrát denně. Jinak měli jsme úžasnej seminář z Dokonalá láska a bylo to fakt super.

Máňa má tenhle olejíček.

Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 19:38 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Gi a smečka
Tý jo, tak až k míchání se asi nedopracuju.

No, u mě to taky začlo nenápadně . Vadily mě syntetický antiparazitika a v počtu 4 kousků už jsem fakt měla velkej problém, tak jsem hledala jiná řešení.

A pak se to nenápadně zvrhlo v asi 20 knih o aromaterapii a bylinách a 5 původních ÉO se rozrostlo v cca 120 flaštiček...

Jinak co se týče hotových aromaterapeutických produktů pro zvířata, měla bych důvěru v preparáty nabízený tady:
http://www.aromafauna.cz/karel-hadek.html
Z toho důvodu, že K. Hadka považuji za profíka, kterej mimo to, že je biochemik a aromaterapeut, má taky "stavovskou čest".

Poslala jsem ti na alfakojetin přes Úschovnu něco k technice masáží ve veterině, nevím, jestli to znáš...

Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 19:43
- Nahlásit

Gi a smečka
Jinak měli jsme úžasnej seminář z Dokonalá láska a bylo to fakt super.

To je mi líto, že jsem od vás tak daleko, to by mě moc zajímalo...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 19:46
- Nahlásit

nevim jestli se nepletu,ale ten hoch je gerdy kamarád tušim...voptej se jí,naposled byl na snu zvířat a předtim v kunraticích na výstavě..pokud je to von

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 19:47
- Nahlásit

Gi a smečka
doufám, že nejsi nějaký dýler a nemáš provize

Jebloň
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 19:50
- Nahlásit

http://www.aroma-fauna.cz/
Tohle má mý dobrý kamarádky kamarádka(byla i u Krause v pořadu) a uš sem s ní domluvená,že jak bude mít čas,tak se slezem v Pardubicích a ona mi povypráví,tak sem zvědavá moc.

Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 20:24
- Nahlásit

davidkova renata
voptej se jí,naposled byl na snu zvířat a předtim v kunraticích na výstavě..pokud je to von

Jj, dík , kdyby měl seminář někde blíž u mě, ráda bych tam šla.

Jebloň
a ona mi povypráví,tak sem zvědavá moc

To já taky , a taky doufám, že zas začne "dědek pošetilej, cholerickej" brzy fungovat. Ingredience na utrejchy k léčbě a na ksicht jsem brala od něj...

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 20:26
- Nahlásit

Čus pani, dá se s ním velmi rozumně domluvit na přednáškách kdekoli. Klidně volej, nikdy neodmítá a hledá řešení.

Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 20:28
- Nahlásit

Gerda
Čus pani, dá se s ním velmi rozumně domluvit na přednáškách kdekoli. Klidně volej, nikdy neodmítá a hledá řešení.

Díky

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 22:36
- Nahlásit

Poslala jsem ti na alfakojetin přes Úschovnu něco k technice masáží ve veterině, nevím, jestli to znáš...
Lindu TJ znám přes koně. Ale super, díky.

Měli jsme Michala Babku a byl naprosto super. A jak tady padlo - nemá problém dojet kamkoliv. My udělali seminář pro 15 lidí a jel z Phy až na střední Moravu nám přednášet. Takže myslím, že není problém kdekoliv uspořádat, když se sejde aspoň 10 lidu.

makrel
doufám, že nejsi nějaký dýler a nemáš provize
Nejsem. Kámoška s ním řešila postiženou džekrasličku a doporučila nám ho právě. Byl naprosto skvělej.

Jako je to asi divný, ale tak masíruju Máňu od pátku odpolko a fakt je jiná. Je vyklidněná, komunikuje úplně na jiné úrovni se mnou. Je kontaktní. prostě paráda, fakt. Jsem spokojená, moc. Kvůli ní.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 22:40
- Nahlásit

Monkey po masáži.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 23:49
- Nahlásit

Ona je prostě jiná... Uvolněná, nic neřešící a chová se jak normální jack...

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 23:58
- Nahlásit

Z xichtbůku:

Aromaterapie - Dokonalá láska pro všechny pejsky
Milá vzpomínka na páteční seminář se skupinou příznivců JRT Alfa Kojetín. Bylo to velmi příjemné.

Saita
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:55
- Nahlásit

Jééé to je paráda. No z té aromafauny mám tekutý vosk, používám na pejsana do balíků. Nejdřív jsem na to koukala skepticky ale známá co mi vždy skvěle poradila mě přemluvila a udělala jsem dobře. No jinak jsem zkoušela tu antiparazitní směs na obojky(jak tu byla na jaře diskuze) a dobrý, klíšťata nebyla, jenom když jsem s nima vlezla do lesa tak jedno.

Niška ten nejstarší máproblémy se zády hlavně tedy jak je chladno. Přes zimu tedy voní tymiánovou mastí a dostává i koně a záda má stále krytá oblečkem. Tenhle rok musel na injekce jen jednou a rozhodně ho to nechytlo tak jak zpočátku. To chodil třikrát za zimu.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání