Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Váš veterinář
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 10:58
- Nahlásit

Včera jsme byli na vzteklině...takže naše Tesinka už je velikááááá holkááááá.. Ale proč zakládám tohle téma. Jaký vy máte zkušenosti s vetama, jak se chovají k vašim pesanům? Náš je úplně úžasnej. Tak třeba v neděli večer ordinuje pouze hodinu, od 19-20. Přijeli jsme ve tři čtvrtě na osm, plná čekárna. Pana doktora ani nenapadlo, aby komukoliv z čekajících řekl, že mají přijít jindy, že už přetahuje...Na řadu jsme přišli v půl deváté, pan doktor veselý,usměvavý. A hned, tak copak Tessinka potřebuje? Prostě jenom nás viděl, hned si vzpomněl...před námi bylo štěnisko novofundlanďana, takovej méďa. A pan doktor takovým tím rozplývavým hláskem...ezúúús, ty si ale meďula krásnej...to je aspoň vidět, že tan vetoš to dělá pro psy, sám jich má asi pět. A pokud nemáte na zaplacení..dává i na dluh.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:00
- Nahlásit

Syska
ty jo, na dluh .... to bych potreboval. u nas na veterine maji kovovy futra, tak tam pry jde tezko zaseknout sekera ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:03
- Nahlásit

Tak to jste mi připomněli, že se musím zastavit u nás na klinice zaplatit-dlužím za 4 stěry a 2 odběry na progesteron před krytím. Prý - to nechte, honem jeďte ať stihnete laboratoř, zaplatíte až přijedete na ultrazvuk...

Syska
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:03
- Nahlásit

Jirikovo
Nevím, jestli by to udělal každému..beru příklad mé tchýně, která chodila s pejsou a byla už v důchodu a kolikrát opravdu neměla na její drahý léky...

birma
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:06
- Nahlásit

My máme taky úžasnýho veta - starej praktik. Kamarádka má fenu šarpeje, která měla hrozný hormonální problémy. Jezdila k němu dvakrát tejdně na nějaký drahý injekce a platila mu vždycky jenom jednou tejdně materiál za tu jednu injekci, takže na ní vpodstatě prodělával. prostě, když vidí, že ty peníze nejsou, tak to nechává bejt.
Ale jméno neřeknu - byste k němu začli všichni chodit a pak bychom u něj museli už asi stanovat, než by na nás přišla řada

Rejpalka
# Zasláno: 23 Led 2006 11:30
- Nahlásit

Veterinář nikdy neprodělá.Naúčtuje si to na bohatším zákazníkovi.Ti,co dělají za "cenu materiálu",nemají rentgen,ultrazvuk a jiné vymoženosti medicíny.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:35
- Nahlásit

Rejpalka
a víš, že mi to nevadí? ví na co má a na co ne a dovede mě poslat za jiným odborníkem. Rozhodně neříká bludy jako na klinice, kde mají sice všechno a všechno si krásně naúčtují (už jenom vstup do ordinace), ale veterináři nic moc

fromeli
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:43 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

Tak já chodím na kliniku well vet na P4, ceny jsou tam myslím na Prahu obvyklé, ani za hubičku ani drahota. Je to malá klinika o třech vetech. My si vždy vyčíhnem, kdy slouží vet Kubát, který je fakt mazlící, pejsci ho mají rádi, nikdy nespěchá, ikdyž má plnou čekárnu.
Některé věci v některých případech také neúčtuje. Já osobně neplatila asi 4x vůbec nic, a to když jezevčíkovou venku porazilo kolo, já z toho byl v šoku a nenapadlo mě nic jinýho než jí popadnout a letět na veterinu, neměla jsem u sebe ani korunu, ani mobil nic, vet nás hned vzal, přednostně, špagetku prohlídl a nic za to nechtěl, já si až posléze uvědomila, že bych ani neměla čím platit. A pak jsme neplatili, když jsem našla cosi několik centimetrů od cecíku, byla jsem tam 3x za sebou a ani jednou si nevzal peníze, že nic nedělal, že ho to stálo jen ruce a mozek.

My tam tedy moc nechodíme, musím zaťukat, ale vím, že když požádáte o stříhání drápků nebo vymačkání análních žlázek v rámci např. očkování, čipování, či jiného vyšetření, taky si nic neúčtují.

zuzka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:46
- Nahlásit

naše vetky jsou skvělé, nemyslím, že dávají vyloženě na dluh, ale už jsme taky platili při další návštěvě, protože jsme se vmáčkli mimo pořadí, tak na vyúčtování nebyl čas.
Drobné úkony si často neúčtují vůbec (prohlídka před výstavou...).
A přetahují nejspíš každý den, když jsme měli problémy s Belou (zánět dělohy) a "nějak se nám nezdála", přišli jsme na řadu v 21,45 (mají končit v devět) a já se omlouvala, že zdržujeme, ještě se smály a říkaly, že je lepší přijít 3x zbytečně, než to jednou prošvihnout a co prý by si bez nás počaly, tedy nás, co chodíme k vetovi s každým prdem
Mají rozumné ceny a super přístup k lidem i ke zvířátkům, Bela se do ordinace vždycky jen hrne.

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:48
- Nahlásit

My v ČR chodíme na Dobříš k L. Štorkové, Sára to tam miluje, protože paní doktorka tam má vždycky minimálně jednu svojí retrieverku a hlavně jí paní doktorka drbe a hladí a za to by Sárinka dala život...

klára
# Zasláno: 23 Led 2006 11:57
- Nahlásit

taky musím svou vetku pochválit - má dobré ordinační hodiny, když byla pejsina po úrazu, taky si kolikrát něco neúčtovala, když něco potřebuju - krmení, virbac, kleště na klíště a pod. vždy je vše k vyzvednutí už druhý den. Ordinaci má skvěle vybavenou, neustále se vzdělává. Sice je na vše sama, jen je tam 1 chlap pomocník a tak když je potřeba, má tam spacák a s hospitalizovaným pejsou tam přespává - bez přirážky na ceně!

Evik
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 12:13
- Nahlásit

Já mám teď výbornou zkušenost s vety z kliniky v Praze 5 - Stodůlky. Mají nové sídlo - zrekonstruovaný dům, non-stop provoz, možnost hospitalizace a jsou velice slušní. Dělají tam skuteční odborníci a ke zvířatům se chovají mile, vstřícně a ohleduplně. Jen jsou bohužel dost drazí, ale myslím, že to přejde, až se jim zaplatí ty náklady na novou budovu....což by mohlo být relativně brzy, při počtu klientů, co mají. My jsme díky odborníkům z této kliniky konečně zjistili, co vlastně je našemu pejsovi z útulku, což se předtím nepodařilo zjistit dvěma nezávislým vetům. Pejsu teď léčíme a postupně se jeho stav zlepšuje...

Syska
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 12:15
- Nahlásit

Rejpalka
To je zajímavý..jaktože ten náš má i přesto, že léčí "na dluh" rentgen, ultrazvuk i další vymoženosti moderní medicíny?

suesie
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 12:18
- Nahlásit

Syska
Sylvi, máš ode mě vzkaz ve fóru fancouzský buldoček

Azoracek
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 14:39
- Nahlásit

Já chodím k vetovi co sem jen dojíždí 3x do týdne na 2 hodiny, nic moc Jako je hodnej, poradí, ale s Azorkem se nekamaráděj a ceny zrovna dobrý nejsou Veterinářka by rozhodně vyhovovala víc Tak ale jsem ráda že tu aspon něco jeA když něco potřebuju, jdu tam sama a rodiče mě nemusej nikam vozit, oni ani Azorka do auta nevezmou, museli bysme asi vlakem nebo busem..
Takže tak jako spokojenost 60%..není to nic, co píše Syska..takovýho veta závidím

Syska
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 15:04
- Nahlásit

Azoracek
To mě mrzí..A Leni, situace mezi rodiči a Azorkem se pořád nezlepšila?

kejta
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 19:30
- Nahlásit

birma
ví na co má a na co ne a dovede mě poslat za jiným odborníkem. Rozhodně neříká bludy jako na klinice, kde mají sice všechno a všechno si krásně naúčtují (už jenom vstup do ordinace), ale veterináři nic moc
Koukej to vyklopit. Jméno, věk, bydliště?

birma
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 19:51
- Nahlásit

kejta
kliniku pomluvim ráda - je to Erika na Palmovce. Je to obecná zkušenost, nejenom moje. I mi známá říkala, že když jí vezla záchranka čubu na operaci s torzí, tak jí řekli, ať si vybere kam chce, ale do eriky, že nevozej....

Svýho veta neprozradim, ale na starších fórech se to dá dohledat (popř. sdělim, až se uvidíme osobně )

kejta
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 19:55
- Nahlásit

birma
OK, neboj, já se připomenu. No a kdy zase vyrazíme?

birma
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 19:57
- Nahlásit

kejta
dneska už ne , pak budu do pátku v Praze a pak zase chvíli pryč....
zejtra du na zkoušku a pak budu zase ochotná ke všemu

kejta
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 19:59
- Nahlásit

OK. Kdy máš zejtra tu zkoušku (abych ti nevolala, když ze sebe budeš něco potit)? Nebo spíš ještě jinak. V kolik ti mám zavolat, abychom se domluvily?

Azoracek
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 20:01
- Nahlásit

Syska
No tak jak v čem, jako berou už že žrádlo žádnej šunt nebude, stejně si část platím. Přešli jsme ted na Brita, který je o něco levnější, tak ani neprotestují. ale myslím, že kdybych se chtěa vrátit k Chicopee, snad by to takovej problém nebyl, vždyt tady 15kg stojí 565Kč a 8kg Brita Optimal 249, tak když se to přepočítá na 15 kg, je to asi o stovku, a tu si stejně dyžtak zaplatím já. Navíc Brit má i menší krmnou dávku, já teda ted v zimě dávám mnohem větší, nehodlám, aby mi to pes odstonal.

Jinak jako ve vztahu co se týče pes doma není jedinej pokrok. Ale když jsem třeba měla starost, aby měl Azorek dole ve sklepě teplo, našla mi u babičky starej zimní kabát a zařídila mi to, abycch si ho mohla vzít atak..

jinak nevím, co ještě bys chtěla vědět...klidně se zeptej, já mám dneska nakej vygumovanej mozek, tak mě moc toho nenapadá že by tím mrazem

birma
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 20:03
- Nahlásit

kejta
já se ti radši ozvu - nevim kdy skončíme...
budeš brát obě, nebo jenom velkou? asi jenom jí co?

kejta
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 20:19
- Nahlásit

birma
Asi jo, malá musí bejt v klidu, tak jí nechci zbytečně dráždit. Myslim, že jeden tank mu bude stačit.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 20:26
- Nahlásit

kejta
no jemu ude stačit určitě, zvlášť když mu bude ještě vonět a on si jí bude pamatovat v tak hezkym rozpoložení

kejta
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 20:31
- Nahlásit

birma
No ještě asi voní, protože tu po ní toká nějakej malej černej psík a celý noci jí zpívá arie pod oknama.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání