| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 19 Led 2006 18:48
- Nahlásit
Moje štěně v 5 měsících váží 26kg a zuby má taky pořádný.Buvolí kost délky 22cm rozcupuje během půl hodiny beze zbytku.Poraďte kde sehnat něco,co vydrží mnohem dýl její nápor,žvejká hrozně ráda.Díky
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 18:53
- Nahlásit
Anonymní
Mě nosí pesa z každé procházky klacky. No klacky - slušná polena. Hlídám jen, aby to bylo spíš ovocný dříví. Je tvrdší. Kvůli třískám v jazyku, ale ještě nikdy žádnou zabodnutou neměla. Asi to není ideální, ale ona má takovou radost a nikdy nic jiného nezlikvidovala. Taky miluje ruličky od toaleťáku a kuchyňských utěrek. No a korkový špunty.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 19:06
- Nahlásit
Bohužel máme doma naprosto to stejné
|
Endy
|
# Zasláno: 19 Led 2006 19:33
- Nahlásit
Koupila jsem ve zveráku morkovou uzenou kost.Je bez kloubů a místo morku je naplněná drtí,z které se dělají ty barevné tyčinky za kačku.Pes se to snaží vykousat,vůbec mu to nejde a je to první nezničitelná kost,která odolává.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 19:38
- Nahlásit
U nas vcelku dlouho obstoji habrova ci dubova polinka, vydrzi tem mym drticum dlooouuuho. A taky se nam osvedcila horolezecka lana(pouzita), na nich par dobre utazenych uzlu - a i rtw ma co delat...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 19:43
- Nahlásit
Fifi
To je fakt, že to vydrží, ale mojeho to nebaví dělat a hledá jinou zábavu...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 20:02
- Nahlásit
Terri
No jo, no, knour.... Neni blbej, aby si zvejkal polinko treba 2 hodiny. To znam. Ale holky maji krom trvanlivych hracek jeste dalsi - tenisaky, osvedcene piskaky, uzly, dokonce i stary zauzlovany silonky... Zkratka bordel vsude, ale maji si s cim hrat.
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 20:07 - Změnil/a: Tonda
- Nahlásit
Ja mu davam na hrani a kousani opravdove kosti,nejsem reznik ale jsou to asi kosti steheni.Maji na konci klouby.Znam dve reznictvi,kde je davaji zadarmo.Jen kratce je ovarim,a stenik(4 mesice) se bez te kosti dva dny nehne,vsude ji nosi sebou a porad ji okusuje.
|