| Autor |
Zpráva |
JERDA
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 07:24
- Nahlásit
Ahojky,
nevíte někdo, jestli se dá koupit zubní pasta Virbac a žvýkací plátky někde jinde než u veta. Náš veterinář Virbac nebere a podle jeho slov ani nebude, prý zvolil jinou značku Asi pro něj finančně zajímavější...:smirk íky.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 07:35
- Nahlásit
treba tady
http://allpet.cz/
dej si tam vyhledat vlevo do zbozi slovo Virbac
pak se poptej u zastupcu Virbacu, komu prodavaji jeste krome veterinaru tyto vyrobky
http://virbac.cz/produkty.html
pripadne jak je muzes od nich zakoupit primo
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 07:35
- Nahlásit
JERDA
já virbac kupuju u veta a někdy ve zverimexu, nebo na výstavě. Odkud jsi? To tam nemáte jiného veta?
Jinak teď mám pastu Orozyme (nebo orozyne, nejsem si na 100% jistá) a taky je to dobrý, cenově to vyšlo nastejno.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 07:38
- Nahlásit
na allpetu nemají tu enzymatickou pastu.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 07:44
- Nahlásit
maji tam zvykaci platky a nejakou brusnou pastu
http://allpet.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=6987
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 07:47
- Nahlásit
fromeli
tady toto to neni?
http://allpet.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=863
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 07:48
- Nahlásit
dejavu
to jo, ale ta enzymatická pasta postačuje a stojí kolem 180-200 Kč
o tý brusný vím a ještě k tomu mají i nějaký gel.
Jinak odbočím, dostali jsme od veta tu vodičku do uší od Virbacu a taky je to super.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 07:50
- Nahlásit
dejavu
CET enzymatická zubní pasta pro psy a kočky - drůbeží příchuť 70g
Tak se to jmenuje na virbacu, to je klasická preventivní.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 08:10
- Nahlásit
fromeli
aha
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 08:21
- Nahlásit
dejavu
já se při jarní výstavě v Praze dostala do spárů zástupce virbacu, paní to mě nahustila
|
JERDA
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 08:25
- Nahlásit
fromeli
Jsem z Klatov. Máme tady 2 vety. Jeden bere Orozyme - dříve bral Virbac, ale změnil to.A druhý nemá ani jedno
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 08:31 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
JERDA
tak to je blbý, tu pastu jesem viděla na www.ikrmivo.cz ale nevím, kolik by to stálo s poštovným.
A za kolik má ten Orozyme?
|
JERDA
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 08:35
- Nahlásit
fromeli
Orozyme měl jen načatý - to mě odradilo, jeden plátek myslím za 9,50. Myslíš, že je to stejně kvalitní jako Virbac?
V únoru jedeme do Brna na výstavu, třeba to tam budou taky prodávat.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 08:40
- Nahlásit
JERDA
no já ty plátky moc nepoužívám, když kosti tak kupuju takový zelený, co maj tvar jako bůvolí, ty obsahují něco na čištění zubů a nebo takový tyčinky kolem 10 Kč, na výstavách je mají u stánku Propacu. A pak ještě grandosso, tak nějak se to jmenuje, kouknu se na stránky net obchodu, kde nakupuju.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 08:43
- Nahlásit
tak ty tyčinky se jmenují GRANDOSSO, mají různý příchutě a barvy a ty zelený z bůvola na čištění zubů mají tento popis:Kost obsahuje látku xylitol, přírodní sladidlo vyskytující se ve své základní formě v podobě bílého krystalického prášku, který pomůže předejít tvorbě bakterií a zabrání tvorbě plaku.
|
JERDA
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 08:46
- Nahlásit
fromeli
Pasty od Virbacu ještě trochu mám - z doby kdy jí vet ještě bral
Ale on mně jí zblajzne dřív než se mu s ní pokusím něco vyčistit, tak mně napadly ty žvýkací plátky, někdo je tu také chválil.
|
JERDA
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 08:48
- Nahlásit
fromeli
Díky za tip. Zkusím to
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 08:51
- Nahlásit
JERDA
ještě jsem si uvědomila, že jsem naposledy kupovala i tohle
http://www.epes.cz/inshop/scripts/set.asp?level=95 &RND=264797
já pastu kombinuju s různejma kostičkama a tyčinkama
|
Anonymní
|
# Zasláno: 18 Led 2006 11:35
- Nahlásit
Pokud vím, tak to prodavaj v kamennym zverimexu v PV, Sorbon se jmenuje, já to tam svýmu hafovi kupuju, ale maj i internetovy obchod sorbon.cz, tak se zkus zeptat
|
Endy
|
# Zasláno: 18 Led 2006 11:36
- Nahlásit
Náš vet Virbac taky nevede,ale když jsem ho po něm chtěla,tak mi ho objednal a poslal zprávu,že ho má.Tak to bude spíš o přístupu k zákazníkovi.Brala jsem jednu tubu.
|
klára
|
# Zasláno: 18 Led 2006 13:24
- Nahlásit
JERDA
já Virbac žvýkací plátky používám - beru je u veta (není problém), ale virbac má své www.virbac.cz - zkus se tam podívat, je tam i kontakt, třeba by ses domluvil, jak ti to dopraví (třeba by to nechali ve vašem zveráku nebo tak), mám dobré zkušenosti s podobnými firmami - rádi spokojenému zákazníkovi vyjdou vstříc
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 17:43
- Nahlásit
fromeli
cheche, ja se dneska dostala do spárů zástupce Proformance a hned si du vylejt hlavu sem, prej tu pastu maj taky a platky taky, takze třímám ceník a.....
h---O Je tam jen krmivo, pasty poslou zejtra
|
JERDA
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 06:10
- Nahlásit
fromeli
Chtěla jsem na zkoušku objednat ty tyčinky:
http://www.epes.cz/inshop/scripts/detail.asp?itemi d=697&Level=95
ale asi jsem natvrdlá Když tam dám jednou, tak mně tam skočí 24 kusů za 700,- To musím vzít celé balení?
Díky
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 06:26
- Nahlásit
JERDA
Já sem to až takj do detailu nezkoumala, ale přijde mi, že to prodávaj po celých baleních.
Já jsem to kupovala v kamenným zverimexu tady v Praze, ale taky sem to viděla na výstavě.
|
JERDA
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 06:44
- Nahlásit
Aha, myslela jsem, žes to kupovala tady.
Takhle najednou mně to přišlo docela drahý, co když by mu to nechutnalo.
Ale na úvodní stránce mají teď v akci 30ks za 393,- tak to asi zkusím, díky
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 07:02
- Nahlásit
JERDA
Já si teď přesně nepamatuju, kolik stál ten jeden, já měla nákup před vánoci za několik stovek, ale myslím, že kolem 20, ty větší kolem 30, takže se to rozhodně vyplatí.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 19 Led 2006 23:53
- Nahlásit
Ahoj! My používáme už roky enzymatickou pastu Virbac a jsme s ni naprosto spokojeni!Zatím žádné problémy se zubama nebyly!!enzymatické plátky působí i na zápach z tlamy
|