| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:40
- Nahlásit
Máte někdo zkušenost s těmito kostičkami? Nevím, z čeho se vyrábí, vypadá jak vosková...a slouží prý na čištění zubů. Je to dobré?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:43
- Nahlásit
Syska
Neviem ako to vyzera, ale Greenies mi tiez pripada, ze je z vosku
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:44
- Nahlásit
Syska
Právě že vypadá jako z vosku, je bílá a nějak výrazně nevoní, ale pejsu, u kterýho jsem to viděla, hrozně bavilo její okusování a žužlání...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:47
- Nahlásit
Syska
Nevoní po vanilce?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:48
- Nahlásit
suesie
Přišla mi taková nijaká....tys nějakou podobnou viděla?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:49
- Nahlásit
Syska
jako z vosku vypadá jedna kost co máme doma - právě vanilková, ale je děsně tvrdá a pevná - Obludě vydržela už přes rok a to jí nijak nešetří
a taky k ní má čokoládovej kroužrek
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:52
- Nahlásit
My jsme měli pro boxíka něco podobnýho co popisuje birma. Taky se mi zdála, že mu celkem vydžela. Ale zase na druhou stranu když tam udělal zubama rýhy, tak si s tím podřel dásně. Ale vyhrál si s tím.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:55
- Nahlásit
Tak to bude asi ono....
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:57
- Nahlásit
Syska
založím tady pro nás aspoň provizorní fórum pro dnešek
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:01
- Nahlásit
suesie
Ok....
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 15:23
- Nahlásit
Já se bála ji koupit, že je tak bílá a kdo ví z čeho. Ale jestli říkáte, že je to "na dlouho" tak to musím zkusit!!!
Mimochodem za jak dlouho sežerou vaši hafani třeba uzenou prasečí nožku?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 15:37
- Nahlásit
Terri
to jsem nezkoušela, ale uzená hovězí noha vydrží tak 3 hodiny, po cca dvanácti hodinách se ta kost začala silně štěpit.... ucho tak 10 vteřin, 30dkg kůže z vepřový nohy (spíš víc) tak 5 vteřin.......
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 15:39
- Nahlásit
já si asi vzpomněla co myslí Syska , to je něco trochu jinýho. vydrží to míň a má to víc barev než jenom bílou - podle příchutí (vepřová, sýrová....)akorát si teď nemůžu vzpomenout jak se ty kosti jmenujou....
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 16:28
- Nahlásit
birma
No právě, ona noha max. 30 minut, ucho 10-20 minut, hrtan 10 minut, vařená noha nebo lopatka 30-40 minut, žvýkací maxi kost (ta za těch 60 kč) hodinu, ale to se štěpila a mladýmu jsem to vzala, jelikož by se asi pos...l už v baráku kdyby to sežral všechno.
Taky nevím jak se to "voskové" jmenuje, ale je to "na zuby" a jinak ty barevné kosti jsou z drcené buvolí kůže, a to nemá snad ani smysl kupovat.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 16:30
- Nahlásit
Terri
ne tadyto je barevný a jakoby voskový, akorát si nemůžu vzponeout jak se to jmenuje. Nějak snad od C
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 16:32 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
jo tak to co vydrží míň jsou kosti Grandosso - vapadaj jako voskový, jsou i bílý i barevný. To co mám já (vanilkový) je myslim od Karlie
|