| Autor |
Zpráva |
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:24
- Nahlásit
Včera jsme absolovali naši první výstavu a hafík tam zvracel. Pak taky ještě zvracel po návratu domů. Myslíte, že to bylo ze stresu? Večer už byl ale naprosto v pořádku.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:47
- Nahlásit
Zuzi, Clifíček blinkal? A nemohlo to být třeba cestováním...jinak dneska si asi moc nepokecáme s holkama, co..
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:55
- Nahlásit
Syska
No, to mohlo, je fakt, že tak dlouho autem ještě nejel, ale četla jsem na některých fórech na mujpes.cz že zvraceli i jiní psi. Nedivila bych se kdyby to bylo nervozitou. Kdybys to tam viděla. Některé psy nemohli dostat ani ven z klece jak měli strach.
Jinak by mě fakt zajímalo co se to na mujpes.cz objevilo za kreténa.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:00
- Nahlásit
To je možný...to musela být fakt síla a pro ty pejsky dost stresující. Já ještě na žádné výstavě nebyla, ani mrknout, tak ani nevím, jak to tam chodí...tak hlavně, že už je ok a že se z toho vyspinkal. A tu situaci na mujpes.cz už radší nekomentuju, musela bych být sprostá. S takovou to akorát odradí lidi, aby tam chodili. To neexistuje nějakej správce, který se o tom fórum stará?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Led 2006 14:05
- Nahlásit
To by zajímalo každého, co je to tam za blba. Jen nikdo nechápe, proč nezakročí webmaster a neodpovídá na maily.
A jinak myslím, že to je ze stresu, že blinkal. Co jsem četla, tak to tam muselo být strašné!
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:07
- Nahlásit
A jak to, že to bylo v Olomouci tak hrozný? Něco se tam pos..., organizace nebo tak?????
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:16
- Nahlásit
Ahojky já tam byla a byla to má první výstava-děs-málem mi ušlapali psa a musela jsem ho nosit v ruce-přitom to není žádný trpasličí rasa. Nechtěl se potom postavit ani na zem a šplhal po mě jak opice.Byl ve stresu prostě síla. Doufám,že takové nejsou všechny.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:19
- Nahlásit
Anu
V to já taky pevně doufám, jelikož už teď mám strach jak to bude vypadat v únoru v Brně.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:23
- Nahlásit
Ahojky, v Olomouci jsem sice nebyla, ale byla tam známá a říkala, že to byl děs - všude málo místa, prý organizátoři neodhadli počet lidí, a byli tam všichni jako sardinky. Snad vás uklidní, že v Brně je prý místa véc, i kolem kruhů ...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:26
- Nahlásit
Mě to docela uklidňuje,nevím jak psa.Byl to jeho první zažítek a myslím,že stál za to. Nedala jsem mu den předem najíst aby nepotřeboval moc na záchod a chudák dostal takový průjem a ni nevim z čeho.Je to docela bojovník a tam nechtěl za náruče 13kilový pes!!! Párkrát mu šlápli na nohu a konec. tak se těším do brna. S čím jste tam byli? Myslim hafíkem?
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:30
- Nahlásit
Anu
My jsme byli s francouzským buldočkem. Taky mám strach, aby z těch výstav neměl strach. Až na to zvracení byl ale jinak v pohodě. Tak nevím. Ale myslím si, že to bylo tím stresem, akorát to jinak na venek nedal znát.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:32
- Nahlásit
A ještě jedna věc.Nevím jestli to je normální nebo ne. Já když tam jela tak měla potvrzení od veterináře,že je pes zdraví-měl vyrážku od obojku-a tak prohlášení,že to je ekzém nikterak nakažlivý a jinak je pes naprosto zdraví.To ani vidět nechtěli.Do kruhu přišli s fenečkou,které lezli kyčle!!! o žebrech se ani nezmiňuji.Ocas,který je normálně bílý,byl žlutý,pes smrděl a hlavně prý měl svrab-na jedné straně těla totálně bez srstí,vyrážka a ženská známá množitelka.Jakto,že tam pustili takového psa? Byla jsem z toho šoku.To ani nemluvim,že svrab je silně nakažlivý a mohlo ho chytit spoustu psů.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:36
- Nahlásit
Anu
No tak to je fakt dobrý Ale zřejmě je to tím, že tam to prohlášení od veta nebylo povinný (my ho ale taky pro jistotu měli).
A jakýho máš psa ty? Jak jste dopadli?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:40
- Nahlásit
Já mám basenjiho. Ani nevím jestli buldoček byl ve stejném pavilónu. Máme ho až od 1,5roku a teď mu jsou 2roky,tak by jsme považovali za úspěch,že nesežral rozhodčí.Byl chudák tak ve stresu,že se choval jak mílius a dostali jsem známku VD tak jsem rádi i za to. A ty?
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:45
- Nahlásit
Anu
My jsme byli v pavilonu A nahoře na galerii. Našemu Cllifovi bude 7-měsíců a dostali jsme VN3. Taky spokojenost.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:46
- Nahlásit
kolik tam bylo vlastně pavilónů? A taky tak narváno?
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:52
- Nahlásit
Anu
To nevím, ale ten náš byl taky narvanej k praskuntí. A ty kruhy jak byly malinkatý. Pro nás to ještě celkem šlo, v dosrostu jsme byli 3 a navíc jsou buldočci celkem malí, ale když v tom stejným pře námi předváděli 4 boxery, tak to moc sranda nebyla.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:55
- Nahlásit
To máš dobrý mi tam měli salašnáky a velký japonský psi a šibi. Vedle kavkazáky...víc asi nemusím dodávat. Tak přeji hodně úspěchů.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:56
- Nahlásit
Anu
Jj, tobě taky.
|