| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 11:31
- Nahlásit
Ono to asi až tak nepatří do fyz. zdraví, jako spíš duševního zdraví psa.
Můj bafan v posledních dnech pravidelně noří celou hlavu do misky s vodou (včetně očí, resp. po oči) a vždycky pod vodou vyfrkne vzduch a dělá bublinky...
a pak hlavu vytáhne rozhlídne se po nás a zase zajede pod hladinu...
Vedlejší efekt je, že po 3 ponorech je vytopená kuchyně...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 11:40 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Garfield
Ked som si doniesla malickeho Huga, zvyknuteho, ze vonku na dvore je obrovsky lavor, kde je voda na cvachtanie a postavila po ceste pred neho misku s vodou (bolo vonku asi 32C, ked sme ho doobedu priviezli), tak ako prve do toho od radosti skocil nohami, potom tam dal aj zadne a spokojne si do tej vody sadol. Ja som sa rehotala, ujo sa uchechtaval, ze uz to zacina (taky velky pes do bytu nepatri) a Hugo si tam kludne sedel a "zoznamoval sa s okolim". Potom sa naozaj zacal zoznamovat s okolim a bol mokry cely byt Dalo mi to dost prace, ze voda je na pitie a nie na namacanie noh. Kedze bol mlady a tvarny, tak sa to naucil do troch dni, ze nohy do misky e-e. Teraz vodou v miske opovrhuje, miska na vodu je uplne zbytocna, pije sa predsa voda z vodovodu!!! Nie ta tepla zbrnda, co tam je niekolko hodin.
Ale spat k robeniu bubliniek. Je to Hugova oblubena cinnost, nastastie vonku, nie vnutri Hugo ma este tendenciu tie bublinky potom lapat a strasne sa im tesi. Robi ich naschval. Proste sa zabava Urcite sa zabava aj Garfield
|
haha
|
# Zasláno: 6 Led 2006 11:44
- Nahlásit
Garfield
můj Ron se taky potápí v misce a nebo nabere vodu do tlamy a podívá se jestli na něj koukám a když jo tak tu vodu vypustí na zem v kuchyni
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 11:45
- Nahlásit
haha
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 11:47
- Nahlásit
Garfield
naše Bela to dělala jako štěně, taky lezla do misky "celá", mokrá byla nejen kuchyň ale i Bela i obývák.
Taky s oblibou lezla do záchodu.
Ale pak ji to přešlo, tedy to s tou miskou, záchod jsme se naučili důsledně zavírat
foto ze 3 měsíců:
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 11:48 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit
No, naše Anne dokonce spávala s hlavou v misce / konce uší ponořené /, ale ona je labina, takže u nich se ta láska k vodě už tak nějak předpokládá......
ten záchod je mooooooc dobrej
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 11:52
- Nahlásit
wensday
Ano, ano, na to som zabudla, dobre, ze si pripomenula. Hugo, ked uz nesmel do misky liezt, tak tam ukladal hlavu. Mal vecne mokry krk a spodok hlavy Normalne som sa bala, aby tam nedostal nejaky exem. Ani neviem, ci ten krk mal prve leto vobec niekedy suchy
Toto leto to uz nerobil. Chodila som ho kazdy den kupat, takze bol mokry cely
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 11:53
- Nahlásit
wensday
ona si do záchodu chodila "bublat", ale asi je to jako lovení nebo tak něco, protože takhle venku vylovila z hluboké louže kaštan
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 11:54
- Nahlásit
ten záchod je dobrej, nám dogina krade toaletní papír a je to u nás jako v té reklamě.toaleták je všude.Jinak pije taky dost zvláštním způsobem,nechala jsem jí udělat stojan, ona si položí hlavu na bok, odhrne pysk a polovina vody jde do žaludku a polovina na zem.pak si otřepává mokré tlapy a tlamu si jde utřít zásadně do návštěvy.co ji máme tak to u nás dost prořídlo.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 11:56
- Nahlásit
monika
Jo to je taky blbej zlozvyk. Miláček se včera napapinkal (labužník: těstovinky, zeleninku, tři druhy masa, vajíčka) a pak si šel tu mastnou tlamu s kouskama hrášku a chlupy od vajec utřít do mého polštáře... Hovado.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 11:58
- Nahlásit
zuzka hihi, kdyby tak z toho záchoda i "něco" vylovila
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 12:00
- Nahlásit
Garfield
Já mám někdy pocit, že se žrádlem a pitím vyloženě čeká, až někdo příjde a ona to může udělat.Mám připravenou hadru pořád u sebe a už ji odchytávám,tlamu jí vyleštím a může jít.Ona pak tu hadru šlohne a jde si to s ní vyřídit.
|
klára
|
# Zasláno: 6 Led 2006 12:01
- Nahlásit
moje pejsa opovrhuje pitím z misky v bytě - napila se z ní jen několikrát v životě, jinak se chodí napít na zahradu do sudu s vodou na zalévání nebo z louží, teď venku místo toho žere sníh - dokáže do něj ponořit hlavu až po lopatky a hledat ten nejchutnější
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 12:04
- Nahlásit
na ty kaluže pozor.Sousedům pošel pes, který se napil z kaluže ve které se válela mrtvá krysa.A kamarádka musela nechat utratit svého psa, protože do kaluže někdo nasypal jed.Lidi jsou hnusný.
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 15:38
- Nahlásit
wensday
výlov nehrozí, splachovat jsme uměli už předtím než jsme si přivezli Belu, teď už umíme automaticky sklápět prkýnko
ale náklonost k vodě ji bohužel nepřešla dodnes
|
klára
|
# Zasláno: 6 Led 2006 15:47
- Nahlásit
monika
no já z toho nejsem taky nadšená, ale co mám dělat - asi jí chutná ta stojatá voda - třeba z potoka se nenapije. Z otravy mám přímo panickou hrůzu a když venku někde něco sežere, tak ji několik následujících dní hlídám, jestli je vše OK. U nás jsou i takoví blbci, kteří zapichují špendlíky do párků a rozhazují to kolem baráků - sekala bych za to ruce
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 15:55
- Nahlásit
klára
jo a pozor na louže třeba na parkovišti, takový fridex může způsobit selhání ledvin!!!
|
klára
|
# Zasláno: 6 Led 2006 16:11
- Nahlásit
zuzka
protože ve městě musí být pejsa na vodítku chodíme v 90% venčit do polí a jiné příměstské přírody, takže nemá moc šancí napít se z louže ve městě - to vždy po návratu musíme ještě na zahradu, aby mohla vycucnout sud (250l)
|