Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Pigmentové skvrny na jazyku
Autor Zpráva
Terri
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 20:49
- Nahlásit

Štěník měl na jazyku jednu menší tmavou skvrnu, teď už tam má tři. Je to v pořádku? Proč to je?

haha
# Zasláno: 4 Led 2006 22:50
- Nahlásit

ty pigmentové skvrny na psech různě přibývají a ubývají ,na pacinách ,na břiše ,na jazyku ,když jsme měla bígla bylo to na něm pěkně vidět ,v pořádku to je ,ale proč se to děje to nevím

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 06:23
- Nahlásit

Terri
Můj pes měl skvrnu na jazyku taky. Celý život. Bylo to jeho poznávací znamění, takže když někam zahl, tak už nás známí a kamarádi kontaktovaly, protože s jeho věčně vytlemeným výrazem ji nešlo přehlédnout.

Terri, co s tou galerií, tušíš, proč mají mnozí z nás problém se do ní dostat?

Děkuji.

wami
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 10:03
- Nahlásit

Terri
Lumpík má taky pihu na jazyku, a většina z jeho sourozenců taky. Přijde mi to normální...

pigie
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 10:25
- Nahlásit

Terri sa skorej boji toho, ze sa mnozia, vsak? Aj Hugo ma malu skvrnku vzadu na jazyku. Jedna pani, ktora mala tiez fundlaka mi vravela, ze tej jej skvrny na jazyku putovali a na starobu ho mala cely cierny... Tak neviem. Moc som jej neverila, ale asi na tom nieco bude...

ola
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 10:29
- Nahlásit

Terri
Manželova teta měla velkého černého knírače Nera a ten měl taky skrvnu na jazyku. Neřešila to, měl ji tam až do konce života. Zemřel nedávno ve věku 14ti let-a určitě to nebylo od skvrny na jazyčisku.

Terri
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 13:32 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Díky
Náš předchozí pesa měl taky skrvnu, ale jak řekla pigie, nemnožily se, tak proto se ptám. Vím že někteří mají i dásně skvrnité. Tak jsem měla obavy jestli mu něčeho nedávám moc nebo málo (Aby na stará kolena nebyl čau-čau jazour )

Anonymní
# Zasláno: 15 Led 2006 14:20
- Nahlásit

Můj pes má jen jednu skvrnu na jazyce, a pořád jí má stejnou. Má pět let, má ji vespod jazyka a už si ho bez té skvrny nedokážu představit, vypadá tak kouzelně

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání