Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / nepije vodu, jen žere sníh !
Autor Zpráva
joli
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 11:27
- Nahlásit

Taky máte podobnou zkušenost? Nebo to dělají jen pastevci? Pořád mu měním misku s vodou a vůbec neubývá.....ale sníh žere pořád

Ghianika
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 11:32
- Nahlásit

joli
moje čubinka to taky dělá, voda jí nezajímá...dopadla tak, že když opadnul sníh a ona lítala po poli tak si několikrát nabrala plnou hubu bláta
zase pes ten to nedělá

Nairobi
# Zasláno: 29 Pro 2005 11:34
- Nahlásit

joli
Tohle můj pes taky dělá, myslím, že to je to normální. Zejména na vychajdě občas hltá sníh a předkládané vody si pak doma hned nevšimne.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 11:59
- Nahlásit

moje potvurka ma po snehu vetsinou prujem ... ale zere ho furt, nejvic ji bavi nosit snehovou kouli v hube, pak ji rozkousat a sezrat. a je fakt, ze voda z misky na piti mizi pomaleji ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:05
- Nahlásit

Sára je šťastná, přešťastná... ve sněhu blbne, dělá kraviny, rochní se a samozřejmě ho i žere, což asi není úplně ok, kamarádčin labrouš měl z toho předminulý rok angínu (byl jak tuberák)...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:09
- Nahlásit

Jandula
jenze u Sary se neda poznat, jestli je to radost ze snehu nebo z toho, ze po dvou mesicich muze konecne behat, vid??

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:14
- Nahlásit

Jirikovo
já si myslím, že je to jedno s druhým, ale kdybys jí viděl, jak se v tom sněhu válí, tak...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:17
- Nahlásit

Jandula
®onie by se taky rada ve snehu valela, ale ma trochu problem s jeho mnozstvim, protoze kdyz zabehne do nejake nafoukane zaveje, tak je ve snehu az po usi a uz se valet ani nemusi .... jen si nejsem jist, co na to jeji zdravi. uvidime za par dnu, jak to dopadne. vzdycky se ji snazim poradne utrit, ale nejsem si jist, jestli to neni pozde po pulhodinovem pobytu venku ve snehu

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:19
- Nahlásit

Jirikovo
klid, musí se otužovat, nemůže to bejt jen zhejčkaná městská bytová kulička..

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:21
- Nahlásit

Jandula
tak moje RLDC samozrejme zadna zhyckana bytova kulicka neni. je to pes specialne vyslechteny pro boj ve vysoke trave, ktery ma sve pouziti i na letistich pri plaseni vrabcu a podobnych malych ptacku ...

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:24
- Nahlásit

Jirikovo
RLDC? to má být zase co?

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:26
- Nahlásit

Verca
To je ta jeho vymyšlená zkratka, aby konečně Ronie mohl zařadit k nějakým psům a ne jen k netopýrům...

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:27
- Nahlásit

Jandula
to je pakoš!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:37
- Nahlásit

Verca
never te lharce Jandule!!!! jedna se o nove plemeno, jehoz registrace je na nejlepsi ceste. zatim je v CR pouze jeden exemplar (hadej kdo ho vlastni) a jde o ridgelabrodalmatinskeho chrta, coz presne vystihuje charakterove a vzhledove vlastnosti meho psa

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:39
- Nahlásit

Jirikovo
Jaká lhářka... až to budeš mít zaregistrovaný, tak přijď, do tý doby je to netopýr, i když k němu cítím určité sympatie...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:42
- Nahlásit

Jandula
prave ten netopyr v tom dela trochu problemy, protoze se jedna o druh prisne chraneny a to zpusobuje problemy s registraci. keca mi do toho ministerstvo zivotniho prostredi a to jedna z jejich pravnicek bydli u nas v baraku a spolecne vencime psy. asi ceka nejaky uplatek, aby mi to schvalili ...

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 15:11
- Nahlásit

aspoň ušetříte za vodu

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 15:21
- Nahlásit

milovnikpejsku
Pravda, dyk maji zdrazovat vodny i stocny...

haha
# Zasláno: 29 Pro 2005 15:24
- Nahlásit

mí psi taky žerou radši sníh ,ale mají po něm sráděru,je to každej rok stejný nažerou se sněhu a pokakaj se

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 15:40
- Nahlásit

haha
nažerou se sněhu a pokakaj se
no tak takhle nezne bych tomu co po ni zustane vsude okolo po nadmerne konzumaci snehu rozhodne nerikal ...

ola
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 19:44
- Nahlásit

haha
Moc se mi zalíbil termín "sráděra" - já používám "srágora" (to jen na okraj )

Jinak moje boxice taky žere sníh, ale já mám strach právě z možných následků, ať už v podobě průjmu nebo angíny. Tudíž, když vidím, jak sune tu svoji placatou papulu po zasněžené zemi, tak zavelím : "Přestaň rolbovat..." a hotovo!

kejta
# Zasláno: 29 Pro 2005 19:48
- Nahlásit

Tak to jsi šťastnej člověk,já můžu na tu svojí ječet co chci a výsledek je takovej,že ona pak dělá,jako že jen čuchá nebo si s tim sněhem hraje a nenápadně ho žere stejně. Myslí si asi,že jsem úplně slepá. Zabít mrchu. Zatím jsme problémy neměly, ale nepochybuju o tom, že se nějaké dostaví. Žere ten sníh na kila.

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 19:57
- Nahlásit

No jo, když ve vodovodu je chlor aspol, nežto snížek je plný skvělé odstáté vodičky z přírody!
Teda můj dá přednost kdejaké louži před miskou. A to už jsem ji vyměnila!

kejta
# Zasláno: 29 Pro 2005 20:25
- Nahlásit

Jsou to mrchy. Ten můj kanál taky nenechá napokoji žádnou louži ani potok.Hlavně teď v zimě mě to velice těší.

Azoracek
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2005 10:53
- Nahlásit

Hm, a já tuíšm že žraní sněhu přispělo k našemu nynějšímu sípání

kejta
# Zasláno: 30 Pro 2005 12:53
- Nahlásit

Neboj,nejsi v tom sama,mě malá dneska taky už začala. Naordinovala jsem jí mateřídouškovej sirup s echinaceou a vitamínem C a uvidim co bude.

Azoracek
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2005 17:25
- Nahlásit

kejta
Tak mně zas chlastá 1 nebo 2x co jsem u něj plnou misku čaje, už k tomu máe docela odpor, ale když mu tam dám třeba granulky, nakonec to zhltne A taky jsem dala jitrocel. sirup, už ale došel, vitamín C a B taky dávámK tomu jsem si vyprosila aby spal aspon u dveří ze sklepa do baráku, je tam teplejc a do sklepa dostal těžkej starej kabátTak snad se z toho dostane...Dnes už nesípal, ale furt to v něm slyším, když štěká

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2005 18:17
- Nahlásit

Mají psi vůbec ještě pud sebezáchovy? Náš šel brouzdat do potoka!

fromeli
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2005 18:21
- Nahlásit

Terri

naše jezevčíková ho určitě nemá, je tam každej den

kejta
# Zasláno: 30 Pro 2005 18:26
- Nahlásit

Ty moje ho nemaj 100%. Dneska šly na led,což jsem jim schválně z naučných důvodů dovolila,pochopitelně jen na kraj,no a když se s nima prolomil,tak na něj vlezly znova,akorát asi o metr dál. O brouzdání se potokem a pití vody z něj raději nehovořím,zase do mě totiž vjíždí vztek. Už aby bylo léto.

fromeli
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2005 18:31
- Nahlásit

tak poté, co vloni vlezla do potoka, když byly mrazy kolem 20, tak už se ničemu nesnažím bránit

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:34
- Nahlásit

fromeli
jezevčíková??? do potoka??? to teda čumím
a co tam jako dělala? cachtala se, nebo tě jenom chtěla vytočit? v mínus 20, to muselo být ródeo

fromeli
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 08:48
- Nahlásit

Edo
ona bude nejspíš křížená s vydrou nebo kachnou, ona tam leze furt, je to plavací pes.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání