| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Pro 2005 11:16
- Nahlásit
Vcera mi kastrovali fenku a vet mi doporucil,abych ji udelala z pruhu latky takovy oblecek (4 diry pro nohy a nad hrbetem zavazat),aby si nemohla k rane a nelizala si ji,ze je to pro pejska pohodlnejsi nez ty ochranne limce..Jenze ona pohodove rozervala takove oblecky tri a uz se mi nechce nicit dalsi stare triko.Jak to mam udelat,aby si na tu rau nemohla.Dneska vecer tam jeste jedeme,takze poprosim o ten limec,ale do te doby prece u ni nemuzu porad sedet a okrikovat ji?Zatim jsem ji dala nahubek a ona spi,tak je to ok,ale nechci ji zbytecne tim nahubkem trapit..
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 11:16
- Nahlásit
Náhubkem ji trápíš mnohem méně, než límcem.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Pro 2005 11:19
- Nahlásit
ale zase kdyz bude v noci spat a bude se chtit napit,tak treba pres nahubek to nejde..Ja si ten limec moc nedokazu predstavit,jak v tom ti psi spi a tak..Nemam s tim zadne zkusenosti..
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 11:28
- Nahlásit
musim priznat, ze prave neschopnost ®onie nekousat si vsechno a nemoznost udrzet ji v klidu jsou jedine duvody, ktere me od kastrace odrazuji ... nejak si to taky nedokazu predstavit, jak ji uhlidat, aby si neublizila svym neodbornym zasahem do rany ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 11:30
- Nahlásit
Jirikovo
Garfieldovi řezali přední packu těsně pod plecemi a to byly pomalu jaderné elektrárny /co se složitosti týče/, do čeho jsem jej navlíkala, aby si to nevykousal až do hrudní kosti.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 11:31
- Nahlásit
Udělej jí zatím provizorní límec z nějaké krabice a pak kup plastový. Neboj, většina psů si na něj zvykne a v pohodě se s ním naji, napije i vyspí.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 11:33
- Nahlásit
ja si fakt nejak nedokazu predstavit meho hyperaktivniho psa, jak ma kolem hlavy limec .... ale asi mi nic jineho nezbyde, tydenni dovolena a hlidat a hlidat a klidnit si nervy ....
|
Ridge
|
# Zasláno: 22 Pro 2005 11:44
- Nahlásit
Nebojte se dát psovi límec, můj ho měl po operaci /víčka a vlčí
drápy- takže rozřezanej ze všech stran/ a jednak si na něj rychle zvykl /akorát trochu problém při chůzi do schodů- drnkal
s ním o ten schod, co byl nad ním, než se naučil víc zvednout hlavu/, všechno se mu krásně zhojilo a hlavně, nikdo nevydrží bdít u psa 24 hodin denně třeba po dobu 14 dní,i mně budilo
rachocení o límec, jak se snažil podrbat,ale tlapky po límci sklouzly a žádný stehy nezničil.Fakt se toho nebát!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Pro 2005 11:59
- Nahlásit
diky,dneska te veterinarce o nej reknu,zatim jsem s fenuli porad,lezi u postele,takze na ni vidim.Ted spi,tak to snad do vecera nejak vydrzi..
|
Endy
|
# Zasláno: 22 Pro 2005 12:13
- Nahlásit
Po kastraci jsem taky nechtěla dát fence límec,ale hned druhý den jsem pro něj mazala.Jak se jí trochu ulevilo,začala ránu lízat.Samozřejmě ne přede mnou,ale využívala každou příležitost,kdy jsem odběhla,přes noc jsem jí jenom hlídala.Bylo to dost vyčerpávající a s nasazením límce jsem si oddechla.Sice na mě byla hodně naštvaná,ale pokud jsme někdo z rodiny byli u ní,měla ho sundaný.O to víc se urážela,když jsme jí ho museli nandat.
Na krmení a venčení můžeš límec sundat,ale pes si na něj opravdu rychle zvykne.Lepší pár dní v límci,než nechávat přešít stehy.
|