Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / pomočení?
Autor Zpráva
Usanda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 19:51
- Nahlásit

Mám 3letého psa z útulku - mám ho už víc než rok a půl. Vždycky byl na 100%!!! čistotný. Když se mu chtělo i ve 3hodiny v noci ven, vzbudil mě a šli jsme.
Dnes se ale asi počůral na rohožku v koupelně. Nepřistihla jsem ho,ale není jiná možnost kde se to tam vzalo. Nebylo to moc žluté,ale trošku to zapáchalo.
Je pořád čilý, hodně žere (víc než dřív!)a taky hodně pije (taky víc než dřív).Nemá žádné jiné zdravotní potíže,odčervovaný byl v půli září.
Doma se taky neuděla žádná změna, která by ho mohla stresovat. Byli jsme doma 3 lidi a vůbec nepřišel naznačit, že by se mu chtělo ven.
Když jdeme ven,tak víc čůrá - první čůrání je extra dlouhé.

Může mu něco být? nevím, proč by se tam šel vyčůrat, když NIKDY nic podobného neudělal.
Pozn.nebylo to značkování, počůraná byla pouze savá podložka na kachličkách

Anonymní
# Zasláno: 14 Pro 2005 19:54
- Nahlásit

Usanda
zajdi s ním k vetovi ,to co popisuješ by mohla být cukrovka

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 19:58
- Nahlásit

Usanda
Cukrovka by to opravdu mohla byt, ale u psu byva malokdy, spise u fen. Urcite zajdete k vetovi, muze to byt i zanet ledvin nebo mocoveho mechyre...

Usanda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 20:05
- Nahlásit

Cukrovka by se ale projevila nejdřív únavou,ne? A on je fakt éro.

Na záněty jsem se dívala taky.....no a spojuje se s tím taky únava, bolest při močení, krev v moči - nic z toho u nás

Anonymní
# Zasláno: 14 Pro 2005 20:08
- Nahlásit

Usanda
nemusí se projevit únavou ,můj starý pes jí mšl ,byl to pes ne fena , a projevila se právě zvýšenou žízní ,častým močením a žravostí.

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 20:15
- Nahlásit

Usanda
No, takovy jen prochladly ledviny se nijak neprojevi, jen se pejsek holt pocura... Ale s tou cukrovkou taky uvidis... Proste zitra k vetovi a rano zkus pro jistotu chytit nejakou moc - myslim psi

Anonymní
# Zasláno: 15 Pro 2005 10:38
- Nahlásit

Ahojki, může být tak jen prochlazený. Naše fenka to měla nedávno. Pomočila se i ve spaní a ani o tom nevěděla. Určitě zajdi k vetovi.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání