Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Nechuť k jídlu
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 5 Úno 2005 19:45
- Nahlásit

Mám skoro desetiletého malého knírače. Až doposud byl o.k.Teď měl ale zánět ledvin a moc při tom nežral,takže dost zhubl, veterinář říká,že už je zdravý,ani krev v moči neměl,ale on stále nežere.Dá nám to zabrat nacpat do něj aspoň jeden piškot za den.Jinak je pořád celkem čilý,jen zatřepu vodítkem a on už stojí u dveří...
Neví někdo,jak mu vrátit chuť k jídlu?Dík

Usanda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2005 19:51
- Nahlásit

Měla jsem staříka kokra, po nachlazení pomalu ztrácel chut k jídlu a pak jsme objevili i srdeční vadu
Existuje pasta-název jsem zapomněla,je taková hodně hnědá a silné aroma,ale veterinář nám ji dal-má všechny vitamíny a minerály,co pes potřebuje.Dává se právě těmto psům,několik centimetrů mu aplikujete do huby,takže to nemůže vyhodit. Dodá mu to aspon energii a výživu.

Nicméně pokud je čilý, uvažovala bych o konzultaci i u jiného veterináře.Za to nic nedáte.Pokud pes nežere,tak něco není v pořádku.I přestože vám vet řekl,že je vše OK. Zkusila bych i toto,pokud by se po té pastě nerozežral
Kdybyste někdo věděl název,tak to sem prosím hodte,už jsem to zapomněla. Kokřík mi odešel už v květnu

Usanda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2005 19:54
- Nahlásit

Mám to,je to pasta Calopet!!!!!
http://www.vetoquinol.cz/produkty/calopet.htm

Tak ať slouží

Evicka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2005 11:18
- Nahlásit

Dopuručuji zkusit opomíjený, ale jinak vynikající PANGAMIN, výrobek z pivovarských kvasnic, který obsahuje spoustu všech možných vitamínů B, minerály, stopové prvky. Je snadno dostupný včetně bakterii bifidus v lékárně, 60 tablet stojí max. 50,.Kč. Vynikající věc. Nehrozí předávkování.

Evik
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2005 17:28
- Nahlásit

Pokud pes opravdu nežere, je třeba zajistit přísun potřebných minerálů a vitaminů. Mám taky knírače - střeďáka. Po prodělaném střevním zánětu měl taky trochu problémy s jídlem. Zkusila jsem podávat lidský NUTRIDRINK - dává se to lidem po operacích, když nemůžou jíst. Obsahuje to potřebné vitaminy a minerály (pro člověka je to hrozně hnusná chuť, ale můj pejsa to děsně rád bumbal a opravdu mu to pomohlo) Asi dva dny byl "na Nutridrinku" a třetí den už si klíďo dal kuře s rýží. Teď už baští úplně normálně zase všechno.

Anonymní
# Zasláno: 11 Bře 2005 20:45
- Nahlásit

Moc díky za odpovědi...ale bohužel se tou nechutí projevila jiný problém...nádor v bříšku velikosti sevřené pěsti...Takže už mám pejske ve psím nebíčku...ale díky...

Anonymní
# Zasláno: 14 Bře 2005 08:01
- Nahlásit

tak rychle noveho pejska, je to presne rok, co jsem tohle prozila loni a jiny lek na to neni

Evicka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2005 13:33
- Nahlásit

Vřele souhlasím, nejlepší je truchlit co nejkratší dobu, uchovat si krásnou vzpomínku a rychle pro nového pejska. To je vážně nejlepší lék.

nefer
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2005 13:38
- Nahlásit

To je pravda, také jsem si brzo po smrti mojí čubiny pořídila štěndo. Vzpomínky zůstanou, ale s mimčem nemá člověk tolik času se trápit. Držím pěsti

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání