| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:17
- Nahlásit
Upozornění pro čtenáře - toto téma je autorkou míněno zcela vážně:
Přestože jsem ještě mladé pískle, všimla jsem si za svůj krátký život, že se někde občas válí psí hovínka bílá a téměř suchá divného skupenství. Tak jsem si myslela, že to se časem nějak zoxidovalo, zvětralo, zvápenatělo a tak.
A včera Garfield celej den furt kadil cosi, co bylo takové hodně světle žluté až úplně žluté, bylo to téměř sypké, že se mu drobilo z prdelky a pak vždycky vypadlo ono cosi žluté suché sypké prapodivné. Nevíte co to je? Tedy předpokládám, že jde o psí stolici.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:19 - Změnil/a: Jandula
- Nahlásit
Garfield
Ty vago, hoď sem foto, to bude stát za to...
A co papal??? Sára má takovýhle podivnosti, když sežere žlutou houbičku na nádobí... Anebo světlý hovňousy měla poté, co jí kamarád nacpal rejží s tuňákem v oleji a jinejma granuleme - to kadila dva dny...
|
Rejpalka
|
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:21
- Nahlásit
Přežral se kostí,nejspíš.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:22
- Nahlásit
Rejpalka
Sem nechtěla napovídat, ale asi jsi chytrá až moudrá. Ano před tím sežral 2 prasečí nožičky a moc z nich nezbylo...
Jen jsem si říkala, proč by měl po prasečích tučných mastných pařátkách taková divná hovínka.
Ale 1:0 pro Tebe.
Děkuji.
|
Hanna
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:28
- Nahlásit
suché a bílé?.to může být buď šampus nebo psí hovínko z kostí
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:29
- Nahlásit
Garfield
no z toho, jak to bylo mastný, tak to bude určitě to...
Jak říkám, Sára měla tuňáke v oleji a pak dva dny... no síla
|
Hanna
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:30
- Nahlásit
naše fenka dostala tuňáka v oleji a pak týden...fuj a to smrdělo
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:42
- Nahlásit
Rambo byl o víkendu se svým pánem na zabijačce To bude asi taky síla
|
handula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:56
- Nahlásit
náš sežral o víkendu mísu vánočního cukroví a též se děsím konzistence stolice - hlavně tedy stavu našeho koberce až se vrátím z práce....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:59
- Nahlásit
handula Oni to cukroví milujou, že jo
Naše Anne vydržela stát celý odpoledne u linky, když jsem dělala cukroví a já se málem přizabila na tom naslintaným na zemi
|
handula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:01
- Nahlásit
wensday
jo milujou... , náš zase trávil odpoledne u sporáku - není nad to být přímo u zdroje....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:09
- Nahlásit
®onie mela super stolici v pripadech, kdy doma rozkousala pytel s piskem. potom mela skutecne zlutou a sypkou ... rikal jsem si, ze kdyz ji vezmu k harantum na piskoviste, tak budou mit konecne poradny matros na babovicky. ale i na to to bylo asi moc sypky ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:11
- Nahlásit
Jirikovo
ale i na to to bylo asi moc sypky ...
a smradlavý, co???
|
handula
Člen |
- Nahlásit
mela super stolici v pripadech, kdy doma rozkousala pytel s pisk
to myslíš vážně nebo je to jako obvykle vtip....?
|
Hanna
Člen |
- Nahlásit
jak se říká furt za zadkem..takhle nějak u nás
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:13
- Nahlásit
handula
no fakt. rozkousala pytel s piskem a sezrala kus pisku. nevim, co ji na tom chutnalo ... potom stolice vypadala z venku jako obvykle, ale po dopadu na zem se to rozlomilo a vysypal se z toho pisek .... ted to myslim skutecne vazne
|
handula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:15
- Nahlásit
Jirikovo
ta má taky víc štěstí jak rozumu....to je jak ten náš když sežral fusekle...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:18
- Nahlásit
handula
no rozumu moc nema, kdyz musi zrat pisek ... takze urcite ma vic stesti nez rozumu jinak vcera se pustila do plysaka, co ji darovala sousedka a nez jsem se otocil, tak jsem nenasel jedno ocicko ... tak snad ji to nevytvori spunt
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:20
- Nahlásit
Jirikovo
no když jí nedáš nažrat, tak se nediv...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:21
- Nahlásit
Jandula
to bylo v dobe kdy jeste nazrat dostavala. proto si nedokazu predstavit, co sezere po tridenim hladoveni dneska po mem prichodu z prace ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:22
- Nahlásit
Jirikovo
pamatuješ z dětství na pohádku o Otesánkovi??? Sežral maminku, tatínka, babičku... takže seš na řadě ty.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:24
- Nahlásit
Jandula
a ja jsem co? maminka, tatinek nebo babicka??
|
Meta
|
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:25
- Nahlásit
Garfield
Gaf to má z kostí, to je jisté - dvě granulované vepřové pacičky...
Berťák minulou sobotu večer vyžral králíkům pšenici ze zásobníku a to bylo nějakých hromádek na druhý den. Proč to bestie žere, když je mu to k ničemu???
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:39
- Nahlásit
Jirikovo
Chacha, zase ti na to skočili... Ty máš v bytě normálně písek i s míchačkou, viď.
|
JERDA
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:41
- Nahlásit
Ten náš v sobotu v noci sežral ze stolu 4 housky zapečené se sýrem. Celý den hrozně pil a krkal. A večer měl průjem a děsně prděl
A když mu byli 4 měsíce, tak jsme s ním byli pod stanem, chtěl tam asi sežrat pískovou pláž. Taky kadil písek a větší kameny mně blinkal do spacáku
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:45
- Nahlásit
Ketrin
Víš, von je takovej brouk pytlík kříženej s ferdou mravencem, práce všeho druhu - takže určitě má nejen písek, ale taky maltu.
A vůbec nepochybuju o tom, že to Ronince klidně nechává žrát, protože ho to určitě vyjde levněji...
Jirikovo
Jelikož teď obýváš byt sám, tam musíš být maminka a tatínek dohromady...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:53
- Nahlásit
Ketrin
no bylo to v dobe, kdy ®onie byla jeste stene a my meli ten uzasny napad, naucit ji nejdriv do bedynky s piskem. efekt byl takovy, ze curala vsude mimo, sezrala bedynku a pisek roztahala po celym byte. tak jsme od tohoto napadu upustili, nicmene v chodbe zustal v rohu stat nejakou dobu pytel s piskem. a uz to bylo ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 15:07
- Nahlásit
Jirikovo
a ona je snad nějaká kočka, nebo co??? no to jsou mi nápady...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 15:15
- Nahlásit
Jandula
no co, nekdo zkousi noviny, nekdo pliny, tak my zkusili bedynku.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 15:18
- Nahlásit
Jirikovo
píšeš my zkusili... to je zajímavý, když se něco nepovede, tak napíšeš my, když se něco povede, napíšeš já, případně, když Ronie trestáš, tak napíšeš já... vy páni tvorstva...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 15:23
- Nahlásit
Jandula
musis rozlisovat. kdyz pisu o minulosti a stenecim veku ®onie, tak jsem zil v jednom byte s expritelkyni, takze jsme zkusili my - ja a ona. ted ziju sam, vsechno se dari, takze pisu ja ....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 15:24
- Nahlásit
To je sranda, tolik reci o ho...!
Ja kdyz sbiram po zahrade bobiky, tak se nestacim divit - dneska tam byl uhledne srolovany hadr tak 20x20 cm - obaleny cimsi nechutnym... Se fakt divim, ze moje psi popelnice se jeste neucpala..
Nejhur ji bylo, kdyz nam privezli uhli a ona si nasyslila par poradnych kusu a sezrala je.. Druhej den ji fakt pri tlaceni lezly oci z dulku...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 15:27
- Nahlásit
Jirikovo
všechno se daří, Jiříkovo všechno zvládá atd... bla bla bla - to jsou jak kecy politiků a když čteš dál a jinde, tak se dozvíš, chudák pes, protože mu nedáváš jíst, si byl nucen vyhledat potravu sám, přičemž zblajznul něco zkaženého a má průjem, ty kvůli tomu jsi musel trochu vypláznout ze své kapsy, abys mohl zaplatit veterináře a už zase bude Ronie až do vánoc bez žrádla - no toto...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 15:31
- Nahlásit
Jandula
vsechno se samozrjeme dari a moje zivotni uroven vzkveta. co na to, ze ziju na dluh. moje soucasna zivotni uroven je opravdu dobra. je dobra ale jen diky peclivemu planovani vsech vydaju a sestaveni rozpoctoveho planu, cash-flow a podobnych veci v jednoletem, triletem a petiletem horizontu. proto je zrejme, ze prekroci-li jedna slozka svuj rozpocet, muze ohrozit rozpocet na strednedobe obdobi druhe slozce a je proto potreba zakrocit a prekroceni rozpoctu zabranit. a jelikoz jeji rozpocet je tesne pred prekrocenim a to zejmena diky nutnosti navstivit veterinare a vymalovat, musi zacit setrit na beznych vydajich, mezi ktere patri zejmena jidlo. koneckoncu ani ta voda neni zadarmo a pri jeji spotrebe jedne misky denne mozna i tak rozpocet prekroci.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 15:36
- Nahlásit
Jirikovo
jo, já vím: první dovolená v Jugoslávii, první dítě, povýšení ve firmě, druhá dovolená v Jugoslávii, druhé dítě atd....
Chudinka Ronie - pošli jí k tetě do Chorvatska, Sára si s ní bude hrát...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 15:41
- Nahlásit
Jandula
az pojedu do Jugoslavie, tak ti ji tam hodim ....
cely princip je zalozen na tom, ze nejsem Paroubek a tim padem nemuzu vydat vic, nez vydelam. a pokud si to ®onie neuvedomuje, tak na to brzo doplati ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 15:48
- Nahlásit
Jirikovo
Hele a zkoušel jsi taky šáhnout sobě na žrádlo??? To se ti to zkracuje porce Ronie, chudinka ti nemůže ani nadávat...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 16:00
- Nahlásit
Jandula
ja svuj rozpocet dodrzuju ... tak proc bych si mel kratit svoje vydaje??
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 16:09
- Nahlásit
Jirikovo
protože stejně za to můžeš ty, nedáváš jí žrát a ona pak musí hledat někde venku... tzn. ty za to jsi zodpovědný...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 16:14
- Nahlásit
Jandula
kdepak, dokud neprekracovala sve financni limity, tak dostavala nazrat pravidelne ...
|