| Autor |
Zpráva |
Bára
|
# Zasláno: 10 Pro 2005 06:14
- Nahlásit
Ahoj Sali, jestli jsem pochopila, tak jsi doktor. A proto prosím o pomoc. S přítelem jsme si koupili štěně irského setra. Jsoum mu 3 měsíce, takže pořád ještě hodně čůrá doma a proto mám v koupelně kýby se savem a saponátem. No jenže přítel neustále zapomíná zavírat dveře, takže štěně to chodí pít. Nemohla bys prosím napsat, co by to tak s malým mohlo provést a jaké by to mohlo mít následky? JInak mu to prostě asi nedojde. Děkuji
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2005 08:01
- Nahlásit
Bára
prosímtě jako každý "louh" to od určité koncentrace poleptává sliznice...šáhni si do roztoku a sleduj jako poškodí pokožku...měly by to být dvě soli chloru plus hydroxid sodný,no mírně to poleptá,udělá to reparativní zánět a zase se to zahojí,no.
Na tvém místě bych udělala všechno proto,aby už se nádoba s tímto obsahem v dosahu štěněte neobjevila. Všichni co máme kdy prckouiny tohle známe,a kýbl s mopem se dává tam,kam prckoun nedošáhne.
|
Bára
|
# Zasláno: 10 Pro 2005 08:46
- Nahlásit
Když my máme malý byt a jiná možnost, než kout v koupelně není. A jelikož čúrá ještě hodně, tak nemůžu Xkrát denně měnit vodu. Toho sava nedávám moc. cca 1 víčko na 10 litrů. Díky, dám mu to přečíst, třeba se mu rozsvítí
|
Rejpalka
|
# Zasláno: 10 Pro 2005 08:59
- Nahlásit
Co dát kýbl do vany nebo panáka z něj příteli?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2005 09:29
- Nahlásit
Bára
jo,holka,tvůj problém
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2005 10:56
- Nahlásit
Bára
Já v loužičkovacím období napustila trochu vody do kýble (proč hned 10 litrů?), utčela loužičku, vymáchala hadr, vše vylila.
To fakt necháváš celý den ten kýbl v koupelně??? To přece musí hrozně smrdět!
Druhá možnost je prostě vycvičit chlapa, no! Párkrát udělej Itálii a on se třeba zavírat naučí...
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2005 14:21
- Nahlásit
Bára
To znám. Taky jsem mívala kýbl v koupelně. Teď to řeším tak, že tam mám jen čistou vodu a jednou za den vytřu byt savem a saponátem a to hned vyleju
|
evina
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2005 18:11
- Nahlásit
Báro:já také vytírala ale vždy jen vodou se saponátem.Celá rodina přežila 3psy bez újmy na zdraví!To savo bych opravdu čuchat nemohla...
|
haha
|
# Zasláno: 10 Pro 2005 19:08
- Nahlásit
Bára
blázníš ,radši bych 20 krát denně natáčela vodu než oddělat psa ,prostě ten kýbl vždycky vylej a máš po starosti
|
jagoar
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 11:12
- Nahlásit
"neřešitelný" problém s kýblem!? Báro, jsi dospělá? Tak se podle toho chovej! Máš vůbec schopnosti se o psa postarat??
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 11:15
- Nahlásit
Bára
Co tak kbelík s víkem???
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 11:29
- Nahlásit
...panebože já už se lekla, že Bára již více než čtvrt roku řeší problém, jak naložit s kbelíkem s roztokem Sava...
|