| Autor |
Zpráva |
Kamca
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:18
- Nahlásit
Mám čtyřměsíční štěně westíka a nepravidelně se mu stává, že v noci seskočí z gauče, kde spíme, na zem, trošku si ublinkne, sní to a jde pokračovat dál ve spaní. Máte s tím někdo zkušenosti?
Ptala jsem se na to veta a ten řekl, že buď to může být tím, že třeba večer před tím řádí nebo mu mám dávat večer (poslední jídlo - granulky má v 18.00) menší porci jídla. A taky že to může být tím štěněcím věkem. Tak nevím...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:41
- Nahlásit
No vidíš, vetoš ti už celkem poradil... Naše malá sice nezvracela, ale kamarádčin hafík taky kolikrát v noci blinkal a bylo to asi tím, že jedl ještě dost pozdě večer, protože měl v misce pořád nějaké granulky, tak si vždycky sem tam zaběhl...no a teď mu po sedmé večer seberou misku a je klídek..
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:42
- Nahlásit
Jo, ty jsi vlastně psala, že mu dáváš nejpozděj v 18.000...jsem trumbelín, až teď jsem na to koukla znovu. No tak zkus zmenšit ty dávky a uvidíš. Je fakt, že ty psí mimina mají to zažívání hodně citlivý a rozhašený...samý blinkání a průjmíky..jako mimina lidská.
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:10
- Nahlásit
Hm, asi to tak bude. Nejdřív jsem si taky myslela, že je to tím, že je ještě malý, ale když mi pak vet řekl, ať s ním radši přijdu, trochu mě to vyděsilo a lekla jsem se, aby to nebylo něco vážnějšího.Tak jsem radši sem napsala, jestli se to taky někomu, kdo má štěně, někdy stává..
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:13
- Nahlásit
Kamca
Tak tohle se mojí tříměsíční feňuli nestává...
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:28
- Nahlásit
Syska
Buď ráda . Ale snad to nic není, upravím mu tu dávku a uvidíme.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:33
- Nahlásit
Kamca
Řekla bych, že nejlogičtějším důvodem je, že je pejsek přežraný a po večeři neměl dost klidu a odpočinku na trávení, takže mu to papu zatím moc nesedlo, no a při seskakování z vrchu dolů udělá obrácený žaludek a gravitace své.
Drobné upozornění. Štěňátka mají baštit častěji 4-5x denně, ale menší porce. Právě proto, aby neblinkali a mohli spinkat a trávit a růst a přibírat na váze.
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 18:15 - Změnil/a: Kamca
- Nahlásit
Garfield
Já mu dávám 3x denně - doufám, že ve čtyřech měsících to stačí . (Na váze přibývá prý až moc, musím mu dávat míň pamlsků
Jinak je možné, že po večeři řádil a proto mu to občas nesedne. Navečer totiž chodí domů manžel a někdy si s ním dost divoce hraje.
Taky někdy potkáme venku nějakého psího kámoša a to pak vyvádí jak kdyby byli utržení z řetězu . Zase na druhou stranu jsem byla ráda, že si s pejskama pohraje aspoň večer, protože přes den většinou moc pejsků nepotkáváme
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:17
- Nahlásit
Já mu dávám 3x denně
No podle mě to nestačí. Mojí jsou 4 měsíce a stále dávám 5x. Až asi za měsíc budu dávat 4x
Ale možná je to můj subjektivní názor. Všude se ale píše 5x
|