| Autor |
Zpráva |
karin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:16
- Nahlásit
Můj peso má už druhý den průjem, který neustává, spíš naopak . Včera jsem mu nasadila denní hladovku a dnes dostane první dávku léku - kuře s rýží. Nicméně se mi na procházce začal "pást" a nebylo ho možné odvolat, byl tou trávou jak posedlý. Vím, že si tím pejskové čistí zažívání, ale nebyla jsem si úplně jista, zda mu to dovolit nebo zakázat? ...samozřejmě se poté doma řádně vyprázdnil ( i s trávou )
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:27
- Nahlásit
karin
no to ja kdyz vidim Ronie, ze si hraje venku na ovci a spase celou louku, tak nejde domu, dokud se dukladne nevycisti venku. ale dle meho nazoru zakazovat to nema smysl, ten pes citi, ze ze sebe potrebuje neco dostat a jinak si pomoct neumi ... mne se to stavalo po antibiotikach. kdyz uz je brala dyl, tak ke konci je proste odmitala, takze kazdou tabletu ze sebe pak dostavala tim, ze sezrala pulku louky a sla zvracet ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:36
- Nahlásit
Jirikovo
Chytrá....no jako kažej dalmatin.
Salina zase kdysi při odčervování předstírala, že tabletu polkla, a zatím si ji mazaně schovala pod jazyk a posléze vyplivla. Nebyla ovšem zas tak mazaná, aby ji vyplivla někde, kde bych ji nenašla.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:39
- Nahlásit
Jirikovo
Tos neřekl, že máš i dalmtina?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:40
- Nahlásit
Garfield
tys tady asi nebyla. najdi si tema dalmatin nebo nedalmatin a pochopis ...
|