| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 14:36
- Nahlásit
Ted na Vanoce budeme nechavat kastrovat nasi fenku a me by zajimalo,ja to ten pejsek pak zvlada,kdy zacne v poho chodit,zrat a tak..nevim,co nas ceka..
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 14:49
- Nahlásit
Anonymní
Mně se psice probrala a stoupla si tak 3 hodky po tom, co jsem ji donesla domů (šly sme hned ven na vyvenčení, sice se ještě trošku motala, ale v pohodě). nažrat dostala podle rady veterinářky až druhej den, to už byla uplně v pohodě. Ale dokud neměla vytahaný stehy spala jsem s ní na roztaženým letišti (těsně nad zemí), aby neskákala ke mně do postele....
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 15:16
- Nahlásit
No problem je v tom,ze ona je normalne venkovni pes,tak me zajima,jak dlouho ji budeme muset mit doma..
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 15:17
- Nahlásit
Anonymní
Tak to nevííím, já mám byťáka, ale myslim, že dokud bude mít stehy, aby si je nevytahala....
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:45
- Nahlásit
Anonymní
Neboj se toho, taky jsme nedávno měli "venkovanku" po kastraci. Vet jí ránu zalepí a přes to natáhne takovou tu punčochu, pruban se tomu říká. My jsme fenu ještě k tomu omotali starým složeným prostěradlem, přes to natáhli ten pruban a v tomto pyžámku si žádný stehy vyndat nemohla.
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 10:50
- Nahlásit
No, ale podle mě je pořád lepší, když bude těch pár dní doma pod dozorem. Vždyť jde jenom o 10 dní Přeci jen se lépe hojí rána, která dýchá..
|
Anonymní
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:48
- Nahlásit
A nevadi,kdyz to bude mit zalepeny,jestli nevadi,ze rana nedycha..no my ji nechame kastrovat 21/12,takze na Vanocni prazdniny s ni budu doma..Takze bude pod dozorem.Jak casto se musi nechavat pes,co je vevnitr vencit.Jak je venkovni,nemam s tim zkusenosti a abych vedela,jak casto ji poustet ven..
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 12:43
- Nahlásit
To není rána, jenom jizva
Jelikož naše fena pobyt doma nemá ráda (je huňáč)) a cítí se mnohem líp venku, tak jsme jí vyhověli. Jo, vlastně asi na první tři noci jsme ji brali domů. A jizvu měla zahojenou velmi brzy a stehy jsme jí pak vytáhli sami.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:03
- Nahlásit
Anonymní
Mělo by to dýchat. Mojí feně ta jizva první dny trochu mokvala, tak jsem jí každou chvíli sundala pruban a tu gázu pod tím, aby to větralo. Neměla to vůbec zalepený. Jen ten pruban a pod ním lehkou gázu.
|