Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / kastrace a jeji zvladnuti
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 6 Pro 2005 14:36
- Nahlásit

Ted na Vanoce budeme nechavat kastrovat nasi fenku a me by zajimalo,ja to ten pejsek pak zvlada,kdy zacne v poho chodit,zrat a tak..nevim,co nas ceka..

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2005 14:49
- Nahlásit

Anonymní
Mně se psice probrala a stoupla si tak 3 hodky po tom, co jsem ji donesla domů (šly sme hned ven na vyvenčení, sice se ještě trošku motala, ale v pohodě). nažrat dostala podle rady veterinářky až druhej den, to už byla uplně v pohodě. Ale dokud neměla vytahaný stehy spala jsem s ní na roztaženým letišti (těsně nad zemí), aby neskákala ke mně do postele....

Anonymní
# Zasláno: 6 Pro 2005 15:16
- Nahlásit

No problem je v tom,ze ona je normalne venkovni pes,tak me zajima,jak dlouho ji budeme muset mit doma..

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2005 15:17
- Nahlásit

Anonymní
Tak to nevííím, já mám byťáka, ale myslim, že dokud bude mít stehy, aby si je nevytahala....

Lea
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:45
- Nahlásit

Anonymní
Neboj se toho, taky jsme nedávno měli "venkovanku" po kastraci. Vet jí ránu zalepí a přes to natáhne takovou tu punčochu, pruban se tomu říká. My jsme fenu ještě k tomu omotali starým složeným prostěradlem, přes to natáhli ten pruban a v tomto pyžámku si žádný stehy vyndat nemohla.

nefer
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 10:50
- Nahlásit

No, ale podle mě je pořád lepší, když bude těch pár dní doma pod dozorem. Vždyť jde jenom o 10 dní Přeci jen se lépe hojí rána, která dýchá..

Anonymní
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:48
- Nahlásit

A nevadi,kdyz to bude mit zalepeny,jestli nevadi,ze rana nedycha..no my ji nechame kastrovat 21/12,takze na Vanocni prazdniny s ni budu doma..Takze bude pod dozorem.Jak casto se musi nechavat pes,co je vevnitr vencit.Jak je venkovni,nemam s tim zkusenosti a abych vedela,jak casto ji poustet ven..

Lea
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 12:43
- Nahlásit

To není rána, jenom jizva
Jelikož naše fena pobyt doma nemá ráda (je huňáč)) a cítí se mnohem líp venku, tak jsme jí vyhověli. Jo, vlastně asi na první tři noci jsme ji brali domů. A jizvu měla zahojenou velmi brzy a stehy jsme jí pak vytáhli sami.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:03
- Nahlásit

Anonymní
Mělo by to dýchat. Mojí feně ta jizva první dny trochu mokvala, tak jsem jí každou chvíli sundala pruban a tu gázu pod tím, aby to větralo. Neměla to vůbec zalepený. Jen ten pruban a pod ním lehkou gázu.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání