| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:59
- Nahlásit
Mame doma 9 mesicniho kavkazaka.Doted jsme krmili Acanou,mysleli jsme si,ze je ok,jenze najednou zacal nejak moc rychle rust a zacina nam pokulhavat.Bylo nam doporuceno krmit granulemi s nizsim obsahem tuku a bilkovin.Na netu jsem si nasla Fitmin a Brit,obe ceske,ktere tomu vyhovuji,Chtela bych znat vas nazor na ne.
A pak me napadlo,jestli neni uplne nejlepsi krmit pejska stravou,kterou mu doma pripravime..
Tak se chci zeptat,jak a cim krmit?Cim krmite sve psi,kdyz jim nedavate granule.A jake doplnky k domaci strave,protoze asi nejake vitaminy a tak budou potreba..
Dekuju za odpovedi.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 14:08
- Nahlásit
Anonymní
Hele, co se Fitminu Leon (pro stenata velkych plemen) tyka, tak mohu jen vrele doporucit, je super.
Ja teda mam granulky jen jako doplnkove, stene (ted 11 mesicu) mam od mala na kombinaci Leon / maso, pricemz v pulroce jsem presla hlavne na maso. O krmeni masem tu uz par auditek je, tak si je procti.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 14:17
- Nahlásit
Že by další, který bude "vařit" ?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 14:45
- Nahlásit
My taky varime - a granule jsou jen obcasnou priloho. Kupuji Brasa Top Condition Maxi Baby - a pulrocni rotvajlerka prospiva vyborne. Maso kupuju od Vetamixu, maji siroky vyber syroveho i vareneho - od hoveziho, kureciho, krutiho, ryby, mlete i kusovky, navic beru maso z jatek. Jako prilohy zminene granule, ryze, extrudovane testoviny, ovesne vlocky, spousta strouhane korenove zeleniny(syrove), nasekane koprivy, lnene seminko, lzicka olivoveho oleje(obcas), Roboran(obcas), vzdy tak 2/3 masa a zbytek prilohy. Maso muzes davat i syrove, pokud je hluboko zmrazene.
A u kavkazana bych dokoupila i nejaka chondroprotektiva - Alavis, Gelacan, Chassoton - zkratka neco na klouby.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 14:49
- Nahlásit
Fifi
Taky mám 5 měsíční rotvajlerku.Přidávám ještě pangamin.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 14:52
- Nahlásit
Pastelka Pangamin jsem davala nezravcum, ted ho fakt neni zapotrebi..
Ale je taky dobrej.. Jo a nejvetsi pochoutkou jsou syrove rybi hlavy - holky vymlasknou oci(fuuuuj), ozerou to mekky a zabry a kosti nechaji.. No a proti zubnimu kameni - tvrdy chleba 1x tydne paticka.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 14:59
- Nahlásit
určitě bych přešla na maso, prasečí nožičky a uši super krmení a ty granule jako doplněk
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:04
- Nahlásit
Petra Jj, hlavne ty vyvary z nozicek a usi - to je rosol jak ma byt...a vyziva pro klouby...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:04
- Nahlásit
Fifi
No jasně, tvrdej chleba je pochoutka. Když zbyde, nakrájím ho na kostičky a mám pamlsky místo piškotů.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:05
- Nahlásit
OK je to opravdu super krmení
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 17:21
- Nahlásit
Dekuju vsem za rady,uz ted jsme davali granule jen rano a vecer testoviny s masem a Alavis,takze pridame zeleninku a tak..Podle me mu to bude i vic chutnat a bude to pestrejsi..
|